Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • August 31, 2015, 10:22:48 AM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: Request: Small App / Code to Easily Attach Program A to Program B (Tool-bar)  (Read 3181 times)

RapidFox

  • Participant
  • Joined in 2009
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
    • Donate to Member
I've built a few tool-bars for different programs at work and I need a better way to attach the tool-bar to the program windows.

It would be nice to have a small app that could easily pin multiple windows together in groups to mimic the same window behaviors (minimizing / staying all together when swapping back and forth between programs)

Loader program would likely run each program and attach it to the EXE window

Run Program_A.exe,
Run Tool-Bar_A.ahk,
Attach AHK to EXE Window (Each window title has a different name)

Thanks for any help!
         

Target

  • Honorary Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 1,500
    • View Profile
    • Donate to Member
this may not be quite what you're looking for but it might go someway towards what you seem to be asking for - Barnacle

RapidFox

  • Participant
  • Joined in 2009
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
    • Donate to Member
Similar concept I think, but that isn't quite what I need though. I've tried it before, cool idea

skwire

  • Global Moderator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 4,391
    • View Profile
    • Donate to Member
Maybe Jedi Dock could work for you?  http://www.anappaday...edi-window-dock.html

RapidFox

  • Participant
  • Joined in 2009
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
    • Donate to Member
Skwire: thanks for the suggestion, looks like something I might end up using but that isn't quite it either. I need the toolbar to be running on top of the program, not just to be able to switch to it.