Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • September 02, 2015, 12:01:08 PM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: fyi start up error...  (Read 3112 times)

kunkel321

  • Supporting Member
  • Joined in 2009
  • **
  • Posts: 428
    • View Profile
    • Donate to Member
fyi start up error...
« on: May 28, 2009, 01:36:12 PM »
Am getting this message from CHS
---------------------------
Error..
---------------------------
DBISAM Engine Error # 11010 Table or backup file 'ClipTable' does not exist
---------------------------
OK   
---------------------------
Then while exiting from that message box I got this one...
---------------------------
Clipboard Help+Spell
---------------------------
TableGroups: Field 'Index' not found.
---------------------------
OK   
---------------------------
CHS appears to still be running, but is not working...  XP.


mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 34,985
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Donate to Member
Re: fyi start up error...
« Reply #1 on: May 28, 2009, 01:43:29 PM »
is this on a new install, or just started happening when it was previously working fine?
do you get it every time you run it?  if you exit and restart do you still get the error?

kunkel321

  • Supporting Member
  • Joined in 2009
  • **
  • Posts: 428
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: fyi start up error...
« Reply #2 on: May 30, 2009, 09:36:03 PM »
is this on a new install, or just started happening when it was previously working fine?
do you get it every time you run it?  if you exit and restart do you still get the error?
Started happening, then only happened a couple times...  Tried to isolate the cause but couldn't get a replication...  :huh:

kunkel321

  • Supporting Member
  • Joined in 2009
  • **
  • Posts: 428
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: fyi start up error...
« Reply #3 on: June 03, 2009, 12:59:46 PM »
Actually this is still happening....  I noticed that I have Options > Backup on program start = Yes.
I suspect that I'm getting a corrupt backup DB (???).  I guess I'll do an uninstall/reinstall.
Does anyone have any additional recommendations?  I looked in Program Files to see if there was an error log, but didn't see one.  I noticed that after it happens no new clips are remembered (though all my "old" clips seem to still be there.)
Thanks -steve

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 34,985
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Donate to Member
Re: fyi start up error...
« Reply #4 on: June 03, 2009, 01:31:35 PM »
try going to options and doing a repair of database.