Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • December 08, 2016, 10:16:06 AM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: Fsubscript doesn't play well with others  (Read 3549 times)

skajfes

  • Honorary Member
  • Joined in 2008
  • **
  • Posts: 231
    • View Profile
    • Donate to Member
Fsubscript doesn't play well with others
« on: April 14, 2009, 03:16:35 PM »
I have noticed that if Fsubscript plugin is running, i can't scroll down the results in Process Kill, Network connections, or KlipKeeper plugins.

For example, I activate the ProcessKill plugin by typing in "kill", the list of running processes shows up, and when I press down to pick a result I get this:

error1.JPG

Note that if I just press enter in the input text box (without pressing down to pick the results) the first result activates normally. I can even execute other results by adding text to filter them out until the desired one gets to the top so I can execute it with just pressing enter. If I disable Fsubscript everything works as expected, and with Fsubscript active there is no problem with my other list displaying plugins (Calendar and Clipboard).

Any ideas?
It is impossible to make anything foolproof because fools are so ingenious.
« Last Edit: April 14, 2009, 03:18:58 PM by skajfes »

phitsc

  • Honorary Member
  • Joined in 2008
  • **
  • Posts: 1,187
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Fsubscript doesn't play well with others
« Reply #1 on: April 15, 2009, 02:15:30 AM »
sounds like it could be this problem:

http://www.donationc....msg156723#msg156723

ecaradec

  • Honorary Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 409
    • View Profile
    • Blog & Projects
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Fsubscript doesn't play well with others
« Reply #2 on: April 15, 2009, 03:39:14 AM »
You can get the latest fscript.dll that fix the problem at : http://e.craft.free....ipt/fscript.1.16.dll and replace fscript.dll into your fsubscript folder.
Blog & Projects : Blog | Qatapult | SwiffOut | FScript

skajfes

  • Honorary Member
  • Joined in 2008
  • **
  • Posts: 231
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Fsubscript doesn't play well with others
« Reply #3 on: April 15, 2009, 08:06:28 AM »
You can get the latest fscript.dll that fix the problem at : http://e.craft.free....ipt/fscript.1.16.dll and replace fscript.dll into your fsubscript folder.

Thank you very much! No problem now!
It is impossible to make anything foolproof because fools are so ingenious.

TucknDar

  • Charter Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • Posts: 1,105
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Fsubscript doesn't play well with others
« Reply #4 on: August 23, 2009, 01:47:40 AM »
I'd like this version of fscript, but it doesn't exist on the server anymore :( Could someone please point me to another place where I can get it, or upload it here? Thanks.

lanux128

  • Global Moderator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 6,258
    • View Profile
    • Coding Snacks by Lanux128
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Fsubscript doesn't play well with others
« Reply #5 on: August 23, 2009, 01:58:19 AM »
Could someone please point me to another place where I can get it, or upload it here? Thanks.

ecaradec must have moved them into sub-folders, you can go here and pick the version you want.. ;)

TucknDar

  • Charter Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • Posts: 1,105
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Fsubscript doesn't play well with others
« Reply #6 on: August 23, 2009, 02:03:14 AM »
 :-[

Thanks a lot, lanux128!!