Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • June 27, 2017, 05:42:31 AM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: Fsubscript doesn't play well with others  (Read 3677 times)

skajfes

  • Honorary Member
  • Joined in 2008
  • **
  • Posts: 241
    • View Profile
    • Donate to Member
Fsubscript doesn't play well with others
« on: April 14, 2009, 03:16:35 PM »
I have noticed that if Fsubscript plugin is running, i can't scroll down the results in Process Kill, Network connections, or KlipKeeper plugins.

For example, I activate the ProcessKill plugin by typing in "kill", the list of running processes shows up, and when I press down to pick a result I get this:

error1.JPG

Note that if I just press enter in the input text box (without pressing down to pick the results) the first result activates normally. I can even execute other results by adding text to filter them out until the desired one gets to the top so I can execute it with just pressing enter. If I disable Fsubscript everything works as expected, and with Fsubscript active there is no problem with my other list displaying plugins (Calendar and Clipboard).

Any ideas?
« Last Edit: April 14, 2009, 03:18:58 PM by skajfes »

phitsc

  • Honorary Member
  • Joined in 2008
  • **
  • Posts: 1,190
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Fsubscript doesn't play well with others
« Reply #1 on: April 15, 2009, 02:15:30 AM »
sounds like it could be this problem:

http://www.donationc....msg156723#msg156723

ecaradec

  • Honorary Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 409
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Fsubscript doesn't play well with others
« Reply #2 on: April 15, 2009, 03:39:14 AM »
You can get the latest fscript.dll that fix the problem at : http://e.craft.free....ipt/fscript.1.16.dll and replace fscript.dll into your fsubscript folder.

skajfes

  • Honorary Member
  • Joined in 2008
  • **
  • Posts: 241
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Fsubscript doesn't play well with others
« Reply #3 on: April 15, 2009, 08:06:28 AM »
You can get the latest fscript.dll that fix the problem at : http://e.craft.free....ipt/fscript.1.16.dll and replace fscript.dll into your fsubscript folder.

Thank you very much! No problem now!

TucknDar

  • Charter Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • Posts: 1,106
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Fsubscript doesn't play well with others
« Reply #4 on: August 23, 2009, 01:47:40 AM »
I'd like this version of fscript, but it doesn't exist on the server anymore :( Could someone please point me to another place where I can get it, or upload it here? Thanks.

lanux128

  • Global Moderator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 6,258
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Fsubscript doesn't play well with others
« Reply #5 on: August 23, 2009, 01:58:19 AM »
Could someone please point me to another place where I can get it, or upload it here? Thanks.

ecaradec must have moved them into sub-folders, you can go here and pick the version you want.. ;)

TucknDar

  • Charter Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • Posts: 1,106
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Fsubscript doesn't play well with others
« Reply #6 on: August 23, 2009, 02:03:14 AM »
 :-[

Thanks a lot, lanux128!!