Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • December 08, 2016, 10:01:33 PM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: Activation inside of Dialog  (Read 3172 times)

apogee22

  • Participant
  • Joined in 2007
  • *
  • Posts: 15
    • View Profile
    • Donate to Member
Activation inside of Dialog
« on: March 26, 2009, 04:02:30 PM »
 I come across allot of windows in WinXP where the window is active but may not be scrolled, with the wheel, until I click inside of it somewhere.
This usualy expands a folder that I didnt want expanded and have to then close to proceed.

Some windows are scrollable with the wheel from the moment they are called, some you have to click inside of before ya can scroll with the wheel. Id like like to start scrolling with the wheel before I have to "click in".    8)

Best Regards,
« Last Edit: March 27, 2009, 02:59:38 AM by apogee22 »

ewemoa

  • Honorary Member
  • Joined in 2008
  • **
  • Posts: 2,845
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Activation inside of Dialog
« Reply #1 on: March 26, 2009, 09:34:36 PM »
This sounds nice.

I hope it's possible as I think I could benefit from it working in Microsoft Script Debugger.

PhilB66

  • Supporting Member
  • Joined in 2007
  • **
  • Posts: 1,522
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Activation inside of Dialog
« Reply #2 on: March 26, 2009, 10:26:17 PM »
Search the forum for KatMouse and Wheeler.

nite_monkey

  • Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 727
    • View Profile
    • Just Plain Super
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Activation inside of Dialog
« Reply #3 on: April 01, 2009, 09:01:36 AM »
I have had this problem with some windows also, but I click on the title bar, and that works. Though katmouse would work too... why don't I have katmouse installed right now?
[Insert really cool signature here]

apogee22

  • Participant
  • Joined in 2007
  • *
  • Posts: 15
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Activation inside of Dialog
« Reply #4 on: April 01, 2009, 06:05:30 PM »


I installed KatMouse, it works good  :)

I hadnt thought of clicking the title bar, I shall do this also.

Thank you all for your help.  :-*

Its odd that this functionality varies from dialog to dialog.


apogee22

  • Participant
  • Joined in 2007
  • *
  • Posts: 15
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Activation inside of Dialog
« Reply #5 on: May 21, 2009, 01:34:43 PM »


New free Application for this has been released and has all the functionality I want for this problem, its called WizMouse at

http://antibody-software.com/web/

Best Regards