Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • December 11, 2016, 05:45:52 AM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: Browser script error?  (Read 4018 times)

kartal

  • Supporting Member
  • Joined in 2008
  • **
  • Posts: 1,529
    • View Profile
    • Donate to Member
Browser script error?
« on: March 17, 2009, 07:25:34 PM »
Hi

With the latest update I am getting browser script error inside Farr whenever I try to use one of the aliases that opens a website in Farr. Is there any change as far as script security settings of the internal browser goes?

« Last Edit: March 17, 2009, 07:43:22 PM by kartal »

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,435
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Browser script error?
« Reply #1 on: March 17, 2009, 07:26:57 PM »
yes, i enabled this and didn't test it enough i guess. i can disable them again if they are purely of an annoying flavor.

kartal

  • Supporting Member
  • Joined in 2008
  • **
  • Posts: 1,529
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Browser script error?
« Reply #2 on: March 17, 2009, 07:43:32 PM »
I guess that would be great Mouser :)

herojoker

  • Participant
  • Joined in 2008
  • *
  • Posts: 124
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Browser script error?
« Reply #3 on: March 20, 2009, 09:08:08 PM »
mouser: perhaps you haven't heard of it, but in the end it's time saving: Write tests! Functions that call other functions, classes etc. and expect a certain result. After each build all tests should be run, all successful of course  8)
Some people go so far(r) to write the tests before they've implemented the function to test.

ewemoa

  • Honorary Member
  • Joined in 2008
  • **
  • Posts: 2,845
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Browser script error?
« Reply #4 on: March 20, 2009, 10:41:30 PM »
On a side note, does anyone know of good solutions for creating automated tests for GUI apps?  Preferably free ;)

kartal

  • Supporting Member
  • Joined in 2008
  • **
  • Posts: 1,529
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Browser script error?
« Reply #5 on: March 24, 2009, 11:49:14 AM »
Hi

Will there be a release for fixing this soon?

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,435
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Browser script error?
« Reply #6 on: March 24, 2009, 11:54:46 AM »
i thought i uploaded this fix, i'll double check and post about it.