Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • September 01, 2015, 01:10:22 PM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: Request - Red Box Capture Click  (Read 3668 times)

mmcevil

  • Participant
  • Joined in 2009
  • *
  • Posts: 18
    • View Profile
    • Donate to Member
Request - Red Box Capture Click
« on: March 13, 2009, 01:37:06 PM »
LOVE Screenshot Captor, except just one annoyance.  Don't make me go to the keyboard to perform a red box capture.  When we have the box around the area we want, just a click to save.  Not ctrl+click, or ctrl key(especially not the right ctrl, since that's the one i'd have to move off the mouse to use).  Or, make it an option to select the key/click combo. 
Thanks!

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 34,972
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Donate to Member
Re: Request - Red Box Capture Click
« Reply #1 on: March 13, 2009, 05:10:58 PM »
Fair enough -- let me see what i can do.

nafs

  • Supporting Member
  • Joined in 2008
  • **
  • Posts: 16
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Request - Red Box Capture Click
« Reply #2 on: March 15, 2009, 05:10:25 AM »
Good idea, seconded! I think just clicking is fine for normal redbox capture now we can cancel by pressing ESC.

mmcevil

  • Participant
  • Joined in 2009
  • *
  • Posts: 18
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Request - Red Box Capture Click
« Reply #3 on: February 15, 2012, 03:28:40 PM »
Aw, with the big update, was hoping this'd come through.  No can do?

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 34,972
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Donate to Member
Re: Request - Red Box Capture Click
« Reply #4 on: February 15, 2012, 03:32:39 PM »
it can't be that just a click triggers it -- the reason is that redbox mode is designed to let you keep interacting with the target window before you capture -- that means letting you click to trigger menus, etc. 

mmcevil

  • Participant
  • Joined in 2009
  • *
  • Posts: 18
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Request - Red Box Capture Click
« Reply #5 on: February 17, 2012, 11:07:02 AM »
What about another key though?  Left cntl, or let us assign a key...

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 34,972
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Donate to Member
Re: Request - Red Box Capture Click
« Reply #6 on: February 17, 2012, 04:01:56 PM »
Yes, i can do that.

mmcevil

  • Participant
  • Joined in 2009
  • *
  • Posts: 18
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Request - Red Box Capture Click
« Reply #7 on: February 20, 2012, 01:27:23 PM »
Great, thanks!