Welcome Guest.   Make a donation to an author on the site September 03, 2014, 02:09:37 AM  *

Please login or register.
Or did you miss your validation email?


Login with username and password (forgot your password?)
Why not become a lifetime supporting member of the site with a one-time donation of any amount? Your donation entitles you to a ton of additional benefits, including access to exclusive discounts and downloads, the ability to enter monthly free software drawings, and a single non-expiring license key for all of our programs.


You must sign up here before you can post and access some areas of the site. Registration is totally free and confidential.
 
The N.A.N.Y. Challenge 2014! Download dozens of custom programs!
   
   Forum Home   Thread Marks Chat! Downloads Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Reply  |  New Topic  |  Print  
Author Topic: Request - Red Box Capture Click  (Read 3324 times)
mmcevil
Participant
*
Posts: 18


View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« on: March 13, 2009, 01:37:06 PM »

LOVE Screenshot Captor, except just one annoyance.  Don't make me go to the keyboard to perform a red box capture.  When we have the box around the area we want, just a click to save.  Not ctrl+click, or ctrl key(especially not the right ctrl, since that's the one i'd have to move off the mouse to use).  Or, make it an option to select the key/click combo. 
Thanks!
Logged
mouser
First Author
Administrator
*****
Posts: 33,295



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #1 on: March 13, 2009, 05:10:58 PM »

Fair enough -- let me see what i can do.
Logged
nafs
Supporting Member
**
Posts: 16


View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #2 on: March 15, 2009, 05:10:25 AM »

Good idea, seconded! I think just clicking is fine for normal redbox capture now we can cancel by pressing ESC.
Logged
mmcevil
Participant
*
Posts: 18


View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #3 on: February 15, 2012, 03:28:40 PM »

Aw, with the big update, was hoping this'd come through.  No can do?
Logged
mouser
First Author
Administrator
*****
Posts: 33,295



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #4 on: February 15, 2012, 03:32:39 PM »

it can't be that just a click triggers it -- the reason is that redbox mode is designed to let you keep interacting with the target window before you capture -- that means letting you click to trigger menus, etc. 
Logged
mmcevil
Participant
*
Posts: 18


View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #5 on: February 17, 2012, 11:07:02 AM »

What about another key though?  Left cntl, or let us assign a key...
Logged
mouser
First Author
Administrator
*****
Posts: 33,295



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #6 on: February 17, 2012, 04:01:56 PM »

Yes, i can do that.
Logged
mmcevil
Participant
*
Posts: 18


View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #7 on: February 20, 2012, 01:27:23 PM »

Great, thanks!
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Reply  |  New Topic  |  Print  
 
Jump to:  
   Forum Home   Thread Marks Chat! Downloads Search Login Register  

DonationCoder.com | About Us
DonationCoder.com Forum | Powered by SMF
[ Page time: 0.028s | Server load: 0.16 ]