Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • September 01, 2015, 11:15:08 AM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Last post Author Topic: FARR Plugin: TimeZone [Update version 1.4.2]  (Read 87104 times)

Perry Mowbray

  • N.A.N.Y. Organizer
  • Charter Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • Posts: 1,809
    • View Profile
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: FARR Plugin: TimeZone [Update version 0.9.3]
« Reply #25 on: April 20, 2009, 07:23:01 AM »
I think I see a problem - AJ which is UK has no website and I click it, it goes to live search?

How'd you do that?

Now NZ shows same time as here! ;D

Really?? I always knew they were behind the times, but I wouldn't have thought that was verified by UTC??  ;)

CleverCat

  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 1,137
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: FARR Plugin: TimeZone [Update version 0.9.3]
« Reply #26 on: April 20, 2009, 07:48:25 AM »
I just used options and selected London (UK)  ;)

Better not tell my Brother in NZ!

BTW the data file has been e mailed...

Thanks

Perry Mowbray

  • N.A.N.Y. Organizer
  • Charter Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • Posts: 1,809
    • View Profile
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: FARR Plugin: TimeZone [Update version 0.9.3]
« Reply #27 on: April 20, 2009, 07:55:10 AM »
I just used options and selected London (UK)  ;)

Without selecting a timezone?

I'll have to catch that  ;)

Better not tell my Brother in NZ!

So is NZ still not right?

CleverCat

  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 1,137
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: FARR Plugin: TimeZone [Update version 0.9.3]
« Reply #28 on: April 20, 2009, 08:18:58 AM »
Under time zones I selected London (UK)..

NZ still wrong... :(

Perry Mowbray

  • N.A.N.Y. Organizer
  • Charter Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • Posts: 1,809
    • View Profile
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: FARR Plugin: TimeZone [Update version 0.9.4]
« Reply #29 on: April 21, 2009, 09:51:27 AM »
Under time zones I selected London (UK)..

This has been fixed in version 0.9.4, which should be installable using dcUpdater  :)

CleverCat

  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 1,137
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: FARR Plugin: TimeZone [Update version 0.9.4]
« Reply #30 on: April 22, 2009, 02:23:15 AM »
Says mine's up to date?

Do I need it after the .ini you sent?

CleverCat...

CleverCat

  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 1,137
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: FARR Plugin: TimeZone [Update version 0.9.4]
« Reply #31 on: April 22, 2009, 02:46:15 AM »
My DC Updater is not working..... :(

Perry Mowbray

  • N.A.N.Y. Organizer
  • Charter Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • Posts: 1,809
    • View Profile
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: FARR Plugin: TimeZone [Update version 0.9.4]
« Reply #32 on: April 22, 2009, 08:17:11 AM »
Says mine's up to date?

Do I need it after the .ini you sent?

Would be best to  ;)

My DC Updater is not working..... :(

That's sometimes true... but mine is reporting correctly   :-\

You can always install by hand  :o

cranioscopical

  • Friend of the Site
  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 4,302
    • View Profile
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: FARR Plugin: TimeZone [Update version 0.9.4]
« Reply #33 on: April 22, 2009, 12:02:13 PM »
This is nicely done, Perry!

Is there any way to see more width of the list of possible time zones, maybe some sort of tool-tip?
There are multiple options for places, some of which encompass different times, and it's hard to see which is the one item to choose for 'favourites'.

Thanks again.


Perry Mowbray

  • N.A.N.Y. Organizer
  • Charter Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • Posts: 1,809
    • View Profile
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: FARR Plugin: TimeZone [Update version 0.9.4]
« Reply #34 on: April 22, 2009, 05:52:59 PM »
Is there any way to see more width of the list of possible time zones, maybe some sort of tool-tip?

You mean in the Settings window and the DropDown for the Favourite timezone selection? Sure: I can make the whole thing wider  :D  (ultimately easier than tooltips I think)

There are multiple options for places, some of which encompass different times, and it's hard to see which is the one item to choose for 'favourites'.

Each row in the Favourites section is the definition for the Favourite (1-5): Tavourite Zone, Replace Timezone Label?, Favourite Label, Favourite Date Format; all of which can be different for each of the possible Favourites.



cranioscopical

  • Friend of the Site
  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 4,302
    • View Profile
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: FARR Plugin: TimeZone [Update version 0.9.4]
« Reply #35 on: April 22, 2009, 06:09:40 PM »

Quote from: Perry
Each row in the Favourites section is the definition for the Favourite (1-5): Tavourite Zone, Replace Timezone Label?, Favourite Label, Favourite Date Format; all of which can be different for each of the possible Favourites.

Yes, thanks, I got that far, I was trying to refer to using the DropDown for the Favourite timezone selection.
I can't see very well which item in the dropdown is the best choice for each (any) slot. For example, U.S.A. has many possible entries, but cities don't show in the dropdown (depending on the length of the preceding information).
Like this.png

Perry Mowbray

  • N.A.N.Y. Organizer
  • Charter Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • Posts: 1,809
    • View Profile
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: FARR Plugin: TimeZone [Update version 0.9.4]
« Reply #36 on: April 22, 2009, 07:28:31 PM »
OK, I've got it now, thanks: I'll adjust the width of the dropdown.

In the meantime you can change the list type to "City Name" which removes the Country [& Region]

CleverCat

  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 1,137
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: FARR Plugin: TimeZone [Update version 0.9.4]
« Reply #37 on: April 23, 2009, 02:26:46 AM »
Thanks Perry, all good now!

By hand? What's that?? ;)


cranioscopical

  • Friend of the Site
  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 4,302
    • View Profile
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: FARR Plugin: TimeZone [Update version 0.9.4]
« Reply #38 on: April 23, 2009, 08:31:04 AM »
By hand? What's that??

If the installation is Fawlty, resort to Manuel labour.


CleverCat

  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 1,137
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: FARR Plugin: TimeZone [Update version 0.9.4]
« Reply #39 on: April 24, 2009, 01:41:30 AM »
 ;D ;D :-*

Perry Mowbray

  • N.A.N.Y. Organizer
  • Charter Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • Posts: 1,809
    • View Profile
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: FARR Plugin: TimeZone [Update version 0.9.5]
« Reply #40 on: April 24, 2009, 07:40:10 AM »
Quote from: Perry
Each row in the Favourites section is the definition for the Favourite (1-5): Tavourite Zone, Replace Timezone Label?, Favourite Label, Favourite Date Format; all of which can be different for each of the possible Favourites.

Yes, thanks, I got that far, I was trying to refer to using the DropDown for the Favourite timezone selection.
I can't see very well which item in the dropdown is the best choice for each (any) slot. For example, U.S.A. has many possible entries, but cities don't show in the dropdown (depending on the length of the preceding information).  (see attachment in previous post)

Version 0.9.5 should fix that now.

Screenshot - 24_04_2009 , 10_52_13 PM.pngFARR Plugin: TimeZone [Update version 1.4.2]

Thanks for the push: I was always was going to make it wider  :-[
« Last Edit: April 24, 2009, 07:53:18 AM by Perry Mowbray »

cranioscopical

  • Friend of the Site
  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 4,302
    • View Profile
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: FARR Plugin: TimeZone [Update version 0.9.5]
« Reply #41 on: April 24, 2009, 09:04:05 AM »
That's very good of you, Perry, thanks for adjusting that!  :Thmbsup:

Perry Mowbray

  • N.A.N.Y. Organizer
  • Charter Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • Posts: 1,809
    • View Profile
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: FARR Plugin: TimeZone [Update version 0.9.5]
« Reply #42 on: April 24, 2009, 09:20:49 AM »
That's very good of you, Perry, thanks for adjusting that!  :Thmbsup:

I always meant to... just lazy  :-[ I switched to the "City" list to set the Favourites  :D

cranioscopical

  • Friend of the Site
  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 4,302
    • View Profile
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: FARR Plugin: TimeZone [Update version 0.9.5]
« Reply #43 on: April 28, 2009, 01:47:16 PM »
Hi Perry,

I have a minor oddity when using TimeZone.

It relates to the item "TimeZone Options", displayed by typing "tz" in FARR.

This is no big thing but, while custom labels for favourites 2 through 5 do stick,
slot one likes to revert to the label "Grandad in Palmerston North ::".
Slot one still picks up the correct time for the chosen location.

So:
1   tz
2   TimeZone Options
3   set label for slot 1
4   hit 'Set' button
5   exit TimeZone
6   repeat 1
7   repeat 2


Hello Grandad! :)

Each custom label has its check mark in place.
The correct label (my own choice) for slot 1 is in the .ini file.
Are those trailing colons a clue?   

                       
« Last Edit: April 28, 2009, 10:01:34 PM by cranioscopical »

Perry Mowbray

  • N.A.N.Y. Organizer
  • Charter Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • Posts: 1,809
    • View Profile
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: FARR Plugin: TimeZone [Update version 0.9.5]
« Reply #44 on: April 29, 2009, 02:18:15 AM »
I think you may have been too quick off the mark and installed the one I uploaded with some test data???

Can you install it again: it should fix the problem  :-[

Perry Mowbray

  • N.A.N.Y. Organizer
  • Charter Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • Posts: 1,809
    • View Profile
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: FARR Plugin: TimeZone [Update version 0.9.6]
« Reply #45 on: April 29, 2009, 08:46:15 AM »
Hello Grandad! :)

I'll pass on your regards: he's 91 next month  :D

Each custom label has its check mark in place.
The correct label (my own choice) for slot 1 is in the .ini file.
Are those trailing colons a clue?   

No: it was my bad (comes from making the changes at work and then pasting them into the source here at home)... I forgot to replace the test data I was using at work. From the looks of it the label would display OK in FARR, just not in the settings window.

Anyway: it should all be fixed now. Sorry about that  :-[

cranioscopical

  • Friend of the Site
  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 4,302
    • View Profile
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: FARR Plugin: TimeZone [Update version 0.9.6]
« Reply #46 on: April 29, 2009, 09:58:22 AM »
I'll pass on your regards: he's 91 next month  :D

And doing well on it, I hope!

Thanks for taking the trouble to modify this.
As a reward ( :o) I'm attaching another slight quirk.
The AM/PM reporting gets out of sync sometimes.
I grabbed these two shots just far enough apart for the minute to roll over
but it's the am/pm indicators to which I refer.
AMPM.png

Perry Mowbray

  • N.A.N.Y. Organizer
  • Charter Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • Posts: 1,809
    • View Profile
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: FARR Plugin: TimeZone [Update version 0.9.6]
« Reply #47 on: April 29, 2009, 10:06:07 AM »
But once it gets to 1am it's OK??

cranioscopical

  • Friend of the Site
  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 4,302
    • View Profile
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: FARR Plugin: TimeZone [Update version 0.9.6]
« Reply #48 on: April 29, 2009, 04:50:46 PM »
But once it gets to 1am it's OK??
There was one occasion when I noticed it was giving 2 AM instead of 2 PM.
I'll try to mount a watch on what happens, and when.

Actually... just checked.  Right now, at 5:46 PM Weds in Ontario (EDT), TZ gives Brisbane as 7:46 PM Thurs,
whereas it's really 7:46 AM.

Perry Mowbray

  • N.A.N.Y. Organizer
  • Charter Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • Posts: 1,809
    • View Profile
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: FARR Plugin: TimeZone [Update version 0.9.6]
« Reply #49 on: April 29, 2009, 05:51:29 PM »
Actually... just checked.  Right now, at 5:46 PM Weds in Ontario (EDT), TZ gives Brisbane as 7:46 PM Thurs,
whereas it's really 7:46 AM.

That doesn't make a lot of sense at the moment. Can you zip up one of your data files, your timezone.ini and the utcOffset.xml file and PM or email me??

Thanks