Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • December 05, 2016, 04:27:59 AM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: How to display only "Quetes" on one monitor without showing "picture"?  (Read 6826 times)

bigshervin

  • Participant
  • Joined in 2009
  • *
  • default avatar
  • Posts: 5
    • View Profile
    • Donate to Member
Hello,
I like this program and I use it now. but I don't want it to display "Photo and Quetes" together. Please add a option to display only "Quetes" without showing any picture.

Thank you so much for this great application.

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,406
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
you're quiet right -- i didn't realize you couldn't turn off images -- i will add it this week.

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,406
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
new version is now up that let's you set max images to 0 which will disable all image display.  :up:

bigshervin

  • Participant
  • Joined in 2009
  • *
  • default avatar
  • Posts: 5
    • View Profile
    • Donate to Member
Thank you so much for this update. ;D
I really like your program. :-* I going to install it now.
It updated less than a day. not even a week 8)

This program and   PopUp Wisdom changed my life.
No more feel boring. no more feel lonely!. feel strong and  positive and  keep moving forward! :Thmbsup:
Thank you million times.



bigshervin

  • Participant
  • Joined in 2009
  • *
  • default avatar
  • Posts: 5
    • View Profile
    • Donate to Member
I tested the updated one. There is a small problem. I changed max number of image to 0. no more picture and it only display Quetes which is great!.

But here I found a problem. I have a notebook and a Tv conected to my notebook.
My Tv most time is Off( unless I want watch movie from notebook).

The problem is, it display "Quetes" only at my TV and not on my notebook LCD ( and LCD display blank black page only )
I even tried to change order of "LCD and TV" to "TV and LCD". but no useful, still it display on TV ( and it is most time off!).

(I use PCTV card, so even my TV is off. it is recognized by notebook)

If you got time please add a option to  replace image by "Quetes"  or let me choose monitor number to display   "Quetes"  on it.

Thank you for your times and change.


mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,406
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
You should be able to do this using the "Advanced Custom Workspace Tiling" option, on the "Monitor Options" tab..
 Might take you a little bit to figure out how to get the settings right, but give it a try.

bigshervin

  • Participant
  • Joined in 2009
  • *
  • default avatar
  • Posts: 5
    • View Profile
    • Donate to Member
Thank you for your time and replay.

I wrote 1,0,0,1280,800,1,1 in "advanced custom workspace tiling" of "monitors options". and now My notebook LCD display "Quetes". and TV is blank! and I am totally happy with it ;D

However request are endless! Is there a way to display different "Quetes" ( or clone) on different Monitor without showing "images"?
Maybe this can be a future upgrade!

Well for now let dance and be happy! :Thmbsup: Thank you again.

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,406
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
i thought about allowing multiple quotes.. i could add it.