Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • December 09, 2016, 11:33:47 AM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: [bug report] about html view  (Read 3142 times)

nitrix-ud

  • Charter Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • default avatar
  • Posts: 516
    • View Profile
    • Donate to Member
[bug report] about html view
« on: March 11, 2009, 05:56:17 PM »
hi mouser,

before
htmlviewurl C:\_common\test\index.htm
would work ...

not anymore
now you have to do the following... :

restartsearch viewhtml file:///C:\_common\test\index.htm \n

i had to work quite some time to get there ;)
  • restartsearch is needed... i have no idea why (without restartsearch viewhtml just does not work at all...)
  • htmlviewurl is now viewhtml (should be reflected in the help file)
  • need to put the file:// protocol with a additionnal /
  • \n because of restartsearch

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,426
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: [bug report] about html view
« Reply #1 on: March 11, 2009, 06:06:37 PM »
i shall look into it.

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,426
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: [bug report] about html view
« Reply #2 on: March 12, 2009, 08:16:50 AM »
i think your original line was a mistake.  you should have used (and this still works for me):
showfilehtml C:\_common\test\index.htm

can you try that and see if it works?

nitrix-ud

  • Charter Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • default avatar
  • Posts: 516
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: [bug report] about html view
« Reply #3 on: March 12, 2009, 09:38:42 AM »
great it works  :Thmbsup:

thanks mouser !

however, i'm pretty positive :
htmlviewurl C:\_common\test\index.htm
worked at some point (it was in several aliases of mine)

this command is still in the help file !! :
Quote
htmlviewurl URL - grabs a web page url and displays content in html view mode (this can be http://.. or file://)
and no showfilehtml...

time to update the help file mouser  :P

kartal

  • Supporting Member
  • Joined in 2008
  • **
  • Posts: 1,529
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: [bug report] about html view
« Reply #4 on: April 13, 2009, 11:34:16 PM »
This one does not work for me. Actually none seems to work

i think your original line was a mistake.  you should have used (and this still works for me):
showfilehtml C:\_common\test\index.htm

can you try that and see if it works?

skajfes

  • Honorary Member
  • Joined in 2008
  • **
  • Posts: 231
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: [bug report] about html view
« Reply #5 on: April 14, 2009, 05:51:10 AM »
1000>>>View>->View $$1 in FARR | htmlviewurl $$1 /icon=icons\web.ico>+>^view (.*)

I have this alias defined and it works fine with the following:

c:\somedir\somefile.html +view
view c:\somedir\somefile.html
view www.google.com

Note that "www.google.com +view" is not working as expected.
It is impossible to make anything foolproof because fools are so ingenious.