Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • December 08, 2016, 03:48:23 AM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: Auto Capture  (Read 2575 times)

rrnut

  • Participant
  • Joined in 2005
  • *
  • default avatar
  • Posts: 2
    • View Profile
    • Donate to Member
Auto Capture
« on: December 03, 2005, 07:48:41 PM »
Stumbled upon Screenshot Captor today. Appears to be a powerful program, however I have yet to figure out how to make it do what I really want.  I have a window that normally works in the background. I want to capture this specific window, on a timed interval, and save the latest capture with a specific filename. I've managed the capture (though it sometimes captures a different window), I've managed the interval, but the program always adds a three-digit number at the end instead of overwriting the previous capture. Is what I want possible, either now or in the forseeable future?

Richard

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,412
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Auto Capture
« Reply #1 on: December 03, 2005, 07:58:07 PM »
very interesting point - screenshot captor is designed to try to be smart and auto names files so they don't overwrite each other.  but in your case you specially WANT it to overwrite the pervious one.

so if i understand you, you would like an option for the timed capture that says:
  • overwrite any existing file


and maybe ill add another option
  • run this program on capture: _____________________________


does that seem right?

if so i'll add it to todo list and should have it implemented on next release this month.

AbteriX

  • Charter Honorary Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • Posts: 1,115
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Auto Capture
« Reply #2 on: December 04, 2005, 05:33:32 AM »
Just an idea:

there are often many windows open on ones desktop
but he want to capture only one window "over and over"

so waht's about an option to capture
only windows with given title like "Defrag *%"
or "Internet Explorer *"
or by handle "12345" ?

i.e. i capture only (especially with timer on) that window i want.

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,412
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Auto Capture
« Reply #3 on: December 04, 2005, 06:32:24 AM »
yes, i could probably added that.

rrnut

  • Participant
  • Joined in 2005
  • *
  • default avatar
  • Posts: 2
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Auto Capture
« Reply #4 on: December 04, 2005, 04:13:52 PM »
Thank you both. The "overwrite any existing file" option and the option to capture a window by title should be perfect.