Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • December 10, 2016, 10:19:56 PM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: GridMove Padding Equivalent?  (Read 4162 times)

fcastro

  • Participant
  • Joined in 2009
  • *
  • default avatar
  • Posts: 4
    • View Profile
    • Donate to Member
GridMove Padding Equivalent?
« on: February 07, 2009, 08:57:03 PM »
Hi everyone, I wanted to find out if there was anyway with GridMove to create a custom grid that had paddding built into it. Basically the option to create a grid that left some of the desktop visible behind it. So imagine a 3 square grid that wasn't touching each others windows.

jgpaiva

  • Global Moderator
  • Joined in 2006
  • *****
  • Posts: 4,727
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: GridMove Padding Equivalent?
« Reply #1 on: February 12, 2009, 12:41:07 PM »
Sure you can!
All the grids are customizable, you can even modify the original 3-part grid.

TriggerLeft := [MonitorLeft] + 10 would make the square's left edge have 10 pixels of padding from the left edge of the screen.

fcastro

  • Participant
  • Joined in 2009
  • *
  • default avatar
  • Posts: 4
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: GridMove Padding Equivalent?
« Reply #2 on: February 12, 2009, 02:00:25 PM »
Thanks jgpaiva, I ended up firguring that out as well. Great application! This should be included in windows stock.  :Thmbsup:

jgpaiva

  • Global Moderator
  • Joined in 2006
  • *****
  • Posts: 4,727
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: GridMove Padding Equivalent?
« Reply #3 on: February 13, 2009, 05:19:43 PM »
I'm glad you were able to make your own grid!

When you feel it's looking nice, don't forget to share it on the custom grids thread ;)