Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • December 10, 2016, 08:16:33 PM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: Cannot make a visible window modal  (Read 2717 times)

cyberdiva

  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 984
    • View Profile
    • Donate to Member
Cannot make a visible window modal
« on: January 16, 2009, 07:18:40 PM »
I have no idea what the error message in my subject header means, but when I tried today to set up LBC (version 1.86.01) on my laptop (IBM ThinkPad T40 running WinXP Pro SP2), I installed it, minimized it to the system tray, and then started to configure it.  At one point, I tried to right-click on it to add more nodes in Preferences, and I got an error message box that said "Cannot make a visible window modal."  Since I had no idea what the problem was, I decided to reboot and see whether that helped.  It did not.   I noticed that it had not started with Windows (I suspect I had somehow not checked that option), so I clicked on the destop LBC icon, and I again got the error message.  At that point, I decided to uninstall LBC and start again.  However, before I do, I'd like to understand what had happened so I don't encounter the same problem again.  I should note that I had no trouble installing LBC on my desktop a week or so ago.  It's working beautifully.  That's why I wanted to put it on my laptop as well.

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,435
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Cannot make a visible window modal
« Reply #1 on: January 16, 2009, 07:20:56 PM »
i suspect it has something to do with the new on-top preservation code i've written -- if i can track it down i can fix it easily.

if you can get it to happen reliably on your other pc, i might ask you to preserve those files and settings so i can test my fix :)

cyberdiva

  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 984
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Cannot make a visible window modal
« Reply #2 on: January 16, 2009, 08:09:50 PM »
Thanks for the quick reply.  I'll see what I can do to duplicate the problem.  :tellme: