Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • December 10, 2016, 02:34:40 PM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: I must re-configure SC continusly - SC forget the options each some time  (Read 2611 times)

Combomix

  • Participant
  • Joined in 2008
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
    • Donate to Member
I have this problem, i configure all and after some days (when start up the computer) the options are in the defaults options.

thanks for help


Combomix - Colombia

f0dder

  • Charter Honorary Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • Posts: 9,029
  • [Well, THAT escalated quickly!]
    • View Profile
    • f0dder's place
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Hm, have you tried restarting SC after making configuration changes, and see if that fixes the problem?

Many apps save configuration changes when exiting the app, but forget to respond to the operating system saying "Hey, I'm about to shutdown now"... I'm guessing SC might fall into that category. TheBat certainly does :)
- carpe noctem

Combomix

  • Participant
  • Joined in 2008
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
    • Donate to Member
the problem is than the settings not lose inmediatly, i reset my computer and the SC is good, but 5 or 6 days after the configuration lose and i must reconfigurate :(

lanux128

  • Global Moderator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 6,258
    • View Profile
    • Coding Snacks by Lanux128
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
try deleting/renaming the old ini file and let SC create a new one then apply the changes. in differing versions there may be some misplaced key settings, just my guess. :)