Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • December 11, 2016, 05:52:06 AM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: Doesn't do what I need  (Read 4749 times)

rebelxt

  • Participant
  • Joined in 2008
  • *
  • default avatar
  • Posts: 2
    • View Profile
    • Donate to Member
Doesn't do what I need
« on: July 22, 2008, 09:06:11 AM »
 :(
I am using the Stock Ticker Tape Yahoo widget, positioned at the bottom of my screen.  I wanted to use DesktopCoral to reserve that space.  It works fine until I close the ticker.  (There isn't much need for it on the weekends or at night.)  When I restart it, it can't return to it's original position.  Am I correct in assuming that this is just the nature of the beast?

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,435
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Doesn't do what I need
« Reply #1 on: July 22, 2008, 10:01:12 AM »
im not sure.. maybe the widget doesnt want to place itself over the coral for some reason?  if you start coral after the widget it works?

rebelxt

  • Participant
  • Joined in 2008
  • *
  • default avatar
  • Posts: 2
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Doesn't do what I need
« Reply #2 on: July 22, 2008, 10:33:53 AM »
Every time I start the ticker, I have to drag it to the coral.  I think the same logic that is used when maximizing a window prevents the ticker from going back to it's original position.

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,435
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Doesn't do what I need
« Reply #3 on: July 22, 2008, 10:41:21 AM »
yes i think you are right.. nothing i can do about that really.