Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • September 01, 2015, 09:25:12 PM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: Two problems with Hamnotes  (Read 1219 times)

Don Cody

  • Participant
  • Joined in 2012
  • *
  • Posts: 15
    • View Profile
    • Donate to Member
Two problems with Hamnotes
« on: February 25, 2013, 12:14:54 AM »
When trying to use hamNotes with FARR version 2.206.01 there are two problems:

1. I cannot get any of the commands to work, for example "hnote /a", "hnote /k", "hnote /pref" etc. As soon as I enter them a search begins for "hnote" on one of the USB drives on my PC. The only entry that works is "hnote\s" which brings up the Command Center infomation.

2. I cannot change the path to the default hamNotes save directory.

I would greatly appreciate any help with these problems.

Don Cody

  • Participant
  • Joined in 2012
  • *
  • Posts: 15
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Two problems with Hamnotes [SOLVED]
« Reply #1 on: February 25, 2013, 03:44:08 PM »
I solved the problem by reinstalling the plugin and also deleting the alias "hnote\s". I don't remember when, how or why that alternative alias was created.