Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • December 10, 2016, 02:34:46 PM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: Character Table Plug-In  (Read 10260 times)

siouxdax

  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 247
  • Lather. Rinse. Repeat.
    • View Profile
    • Non-Event: The Daniel Headrick Saga
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Character Table Plug-In
« on: June 15, 2008, 02:27:16 PM »
I installed the Character Table plug-in into the latest version of FARR and I can't get it to work. From what understand, I'm to type "cc $ a" (minus quotes), and then be given a choice of accent marks and diacritics. No luck for me. Is there something I'm doing wrong?

Any help is much appreciated.
Kind Regards,
Daniel in Tulsa
AKA siouxdax

Visit my tumblog!

tomos

  • Charter Member
  • Joined in 2006
  • ***
  • Posts: 10,341
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Character Table Plug-In
« Reply #1 on: June 15, 2008, 02:35:43 PM »
hi siouxdax
here, I just type "cc"
and straight away the characters show ...
Tom

siouxdax

  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 247
  • Lather. Rinse. Repeat.
    • View Profile
    • Non-Event: The Daniel Headrick Saga
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Character Table Plug-In
« Reply #2 on: June 15, 2008, 02:45:31 PM »
When I type "cc" I get "accessory wizard", "accesibility", etc. No accents or diacritics.

Kind Regards,
Daniel in Tulsa
AKA siouxdax

Visit my tumblog!

tomos

  • Charter Member
  • Joined in 2006
  • ***
  • Posts: 10,341
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Character Table Plug-In
« Reply #3 on: June 15, 2008, 02:50:39 PM »
I'm not the expert here :-[ but when you say install -
is the plugin in the FARR plugin folder?
.....\FindAndRunRobot\Plugins\Character_Table\ ... 

Did you restart FARR - there's other ways to reload plugins in options - but restart is the easiest to explain!
Tom

herojoker

  • Participant
  • Joined in 2008
  • *
  • Posts: 124
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Character Table Plug-In
« Reply #4 on: June 15, 2008, 02:51:45 PM »
Go to Options > Plugins, Updates, Fonts > Click to Examine and Configure Plugins...
Is the checkbox next to "Character Table" activated? If yes, click on the text and look whether there are entries in "Alias (override)" or "Regular Expression (custom override)".

siouxdax

  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 247
  • Lather. Rinse. Repeat.
    • View Profile
    • Non-Event: The Daniel Headrick Saga
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Character Table Plug-In
« Reply #5 on: June 15, 2008, 02:59:25 PM »
Okay, "Character Table" is activated (has a check next to it), but there's nothing in the "Alias (override)" or "Regular Expression (custom override)".


You said:
Go to Options > Plugins, Updates, Fonts > Click to Examine and Configure Plugins...
Is the checkbox next to "Character Table" activated? If yes, click on the text and look whether there are entries in "Alias (override)" or "Regular Expression (custom override)".
Kind Regards,
Daniel in Tulsa
AKA siouxdax

Visit my tumblog!

siouxdax

  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 247
  • Lather. Rinse. Repeat.
    • View Profile
    • Non-Event: The Daniel Headrick Saga
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Character Table Plug-In
« Reply #6 on: June 15, 2008, 03:00:20 PM »
Yes, it's there.

I'm not the expert here :-[ but when you say install -
is the plugin in the FARR plugin folder?
.....\FindAndRunRobot\Plugins\Character_Table\ ... 

Did you restart FARR - there's other ways to reload plugins in options - but restart is the easiest to explain!
Kind Regards,
Daniel in Tulsa
AKA siouxdax

Visit my tumblog!

siouxdax

  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 247
  • Lather. Rinse. Repeat.
    • View Profile
    • Non-Event: The Daniel Headrick Saga
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Character Table Plug-In
« Reply #7 on: June 15, 2008, 03:02:10 PM »
Okay, for some reason it's suddenly working! I don't know what I did, but it's smooth as silk now! Thanks you all so very much. It is much appreciated!

Kind Regards,
Daniel in Tulsa
AKA siouxdax

Visit my tumblog!

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,435
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Character Table Plug-In
« Reply #8 on: June 15, 2008, 03:19:26 PM »
The reason it's suddenly working is because of what Tomos said -- you copied it in but FARR needs to be told to reload plugins or else be restarted.  When you opened up the plugin manager you caused it to reload the known plugins, which solved the problem.

siouxdax

  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 247
  • Lather. Rinse. Repeat.
    • View Profile
    • Non-Event: The Daniel Headrick Saga
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Character Table Plug-In
« Reply #9 on: June 15, 2008, 03:26:51 PM »
Well thanks a million!
Kind Regards,
Daniel in Tulsa
AKA siouxdax

Visit my tumblog!

Grorgy

  • Supporting Member
  • Joined in 2007
  • **
  • default avatar
  • Posts: 821
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Character Table Plug-In
« Reply #10 on: June 15, 2008, 03:39:22 PM »
Every time i try to use this plugin i get a runtime error on FARR  "this application has requested the runtime in an unusual way..."

so click ok and get the encountered a problem and needs to close dialog box so i click for more info and i get this
AppName: findandrunrobot.exe    AppVer: 2.0.0.140    ModName: fscript.dll
ModVer: 1.0.0.7    Offset: 000187b6

As soon as i delete the character table plugin directory FARR runs again as expected.

Any ideas?  What is my computer missing?

czb

  • Honorary Member
  • Joined in 2007
  • **
  • Posts: 336
    • View Profile
    • My open-source online piano game
    • Donate to Member
Re: Character Table Plug-In
« Reply #11 on: June 16, 2008, 09:24:56 AM »
Grorgy: try to install latest FARR version. ;)
My open-source online piano game: https://github.com/musicope/game

rjbull

  • Charter Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • default avatar
  • Posts: 2,927
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Character Table Plug-In
« Reply #12 on: June 16, 2008, 10:38:17 AM »
Check for (plugin) updates goes through the DCUpdater, which does not work for me because it won't go through proxy.pac proxies.


Grorgy

  • Supporting Member
  • Joined in 2007
  • **
  • default avatar
  • Posts: 821
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Character Table Plug-In
« Reply #13 on: June 16, 2008, 11:38:09 AM »
czechboy, I have the version which mouser put out to try and solve the office launching problems, which, by the way it seems to have done (at least for me)  :Thmbsup: , so im not sure what to try, I've deleted the plugin and reinstalled in all the different ways i can think of and while fscript.dll is present FARR wont start  :(

Grorgy

  • Supporting Member
  • Joined in 2007
  • **
  • default avatar
  • Posts: 821
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Character Table Plug-In
« Reply #14 on: June 17, 2008, 04:39:01 AM »
Ok I tried the clock plug in, it does the same thing so something in that fscript.dll is causing my computer havoc.  :huh:

czb

  • Honorary Member
  • Joined in 2007
  • **
  • Posts: 336
    • View Profile
    • My open-source online piano game
    • Donate to Member
Re: Character Table Plug-In
« Reply #15 on: June 17, 2008, 05:16:02 AM »
Hi,
then it might be a good question to ecaradec. Shall I write him, or will you do that?
My open-source online piano game: https://github.com/musicope/game

Grorgy

  • Supporting Member
  • Joined in 2007
  • **
  • default avatar
  • Posts: 821
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Character Table Plug-In
« Reply #16 on: June 20, 2008, 03:16:36 AM »
well just to let you know, i have no idea what caused it, but for various reasons i was forced to reinstall windows and it works fine now, somewhat extreme way to fix it, its not what i'd do normally  but it was a happy coincidence  :)