Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • October 13, 2015, 03:55:43 AM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: I´m really frustated..  (Read 4805 times)


  • Participant
  • Joined in 2008
  • *
  • default avatar
  • Posts: 1
    • View Profile
    • Donate to Member
I´m really frustated..
« on: June 11, 2008, 05:40:49 AM »
Deal all,
I have one hour and a half tryng to run the sreenshotcaptor. I have a key but nothin alike "about" to put the key.  :down: No idea what its happening and I´m worry that maybe I´m waisting a lot of time....
best regards..

Carol Haynes

  • Waffles for England (patent pending)
  • Global Moderator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 7,969
    • View Profile
    • Dales Computer Services
    • Donate to Member
Re: I´m really frustated..
« Reply #1 on: June 11, 2008, 06:23:53 AM »
Run ScreenShot Captor and go to Help menu and select About

Click on the button to "Enter new license information"

Paste your license key in click accept and that's it.


  • Charter Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • Posts: 6,983
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: I´m really frustated..
« Reply #2 on: June 11, 2008, 06:29:36 AM »
Have you looked in the Help section here at the DC site:


You *should* find "About/Enter new Licence key" in the Help menu from within the main Screencaptor window.

Dang. Carol beat me to it!

EDIT: note that you can also right click on the icon in the system tray and select "About/Enter new Licence key" from the context menu...
"Some people have a way with words, other people,... oh... have not way" - Steve Martin
« Last Edit: June 11, 2008, 06:50:45 AM by Darwin »