Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • December 05, 2016, 02:42:27 PM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: does anyone know of this winamp plugin?  (Read 2848 times)

nite_monkey

  • Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 727
    • View Profile
    • Just Plain Super
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
does anyone know of this winamp plugin?
« on: May 27, 2008, 04:20:40 PM »
A long time ago I had a plugin for winamp that would let me control winamp from any program that I could type in.
all I had to do was type /w amp play
and it would play, if I use stop instead of play it would stop winamp.
I was hoping someone know of this plugin, I have been searching for it on winamp's website and can't find it

play - /w amp play
pause - /w amp pause
next - /w amp next
just incase you couldn't understand what I was talking about in my post above, those are some of the commands you use
[Insert really cool signature here]

Dirhael

  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 383
    • View Profile
    • defreitas.no
    • Donate to Member
Re: does anyone know of this winamp plugin?
« Reply #1 on: May 27, 2008, 05:29:51 PM »
You wouldn't really need a plugin to do something that simple, it should be a matter of minutes to do the same with AutoHotKey or something similar (the WA executable takes command-line parameters so you wouldn't need to do anything advanced to make it work).

That said, is there are reason why you just don't use the built-in global hotkeys instead? Because doing so would involve a whole lot less typing that the plugin you're referring to in your post.
Registered nurse by day, hobby programmer by night.

nite_monkey

  • Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 727
    • View Profile
    • Just Plain Super
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: does anyone know of this winamp plugin?
« Reply #2 on: May 27, 2008, 05:50:00 PM »
I just didn't want to run ahk, and the reason I wanted this plugin was so I could make macros in world of warcraft
[Insert really cool signature here]

tsaint

  • Charter Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • Posts: 451
  • Hi from the a*** end of the earth
    • View Profile
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: does anyone know of this winamp plugin?
« Reply #3 on: May 27, 2008, 06:06:07 PM »

nite_monkey

  • Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 727
    • View Profile
    • Just Plain Super
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: does anyone know of this winamp plugin?
« Reply #4 on: May 27, 2008, 06:19:17 PM »
I don't know I will probably just use the pre installed global hotkeys
[Insert really cool signature here]

fenixproductions

  • Honorary Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 1,184
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: does anyone know of this winamp plugin?
« Reply #5 on: May 27, 2008, 07:35:37 PM »
This should answer your question:
http://www.flippet.org/wacommand.html