topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • December 10, 2018, 09:23 AM
  • Proudly celebrating 13 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: [bug report] infinite loop ? with alias  (Read 2315 times)

nitrix-ud

  • Charter Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • default avatar
  • Posts: 557
    • View Profile
    • Donate to Member
[bug report] infinite loop ? with alias
« on: May 06, 2008, 04:33 AM »
say you have this alias :

g

^g ((?:[^-]|-(?!-))*)(?:\s*--\s*(.*))?()

$$c | http://www.google.com/search?q=$$c&btnG=Search /ICON=icons\google.ico

if the clipboard contains the string $$c then FARR stops responding, you have to kill it...
i guess it goes into an infinite loop g g g g g g ... $$c

i forgot about this bug, and this morning i copied and pasted an expression with $$c in my post regarding the showhtml command... a few minutes after i google something... and FARR stopped responding...
i took me quite some time before remembering the bug...

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 39,015
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: [bug report] infinite loop ? with alias
« Reply #1 on: May 06, 2008, 07:02 AM »
thank you for figuring out the nature of this bug, i will fix  :up: