Welcome Guest.   Make a donation to an author on the site October 22, 2014, 01:29:57 AM  *

Please login or register.
Or did you miss your validation email?


Login with username and password (forgot your password?)
Why not become a lifetime supporting member of the site with a one-time donation of any amount? Your donation entitles you to a ton of additional benefits, including access to exclusive discounts and downloads, the ability to enter monthly free software drawings, and a single non-expiring license key for all of our programs.


You must sign up here before you can post and access some areas of the site. Registration is totally free and confidential.
 
The N.A.N.Y. Challenge 2013! Download dozens of custom programs!
   
   Forum Home   Thread Marks Chat! Downloads Search Login Register  
Pages: Prev 1 [2]   Go Down
  Reply  |  New Topic  |  Print  
Author Topic: Output to Farr's memo mode  (Read 29564 times)
cranioscopical
Friend of the Site
Supporting Member
**
Posts: 4,182



see users location on a map View Profile Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #25 on: June 10, 2008, 09:24:26 AM »

edit: type something like ""cn cd C:\ && dir &&""
When I do exactly this (cn cd C:\ && dir &&) I get a directory listing of the directory that contains FARR.

[edit]
cn dir c:\ &&  Works fine.
« Last Edit: June 10, 2008, 09:29:55 AM by cranioscopical » Logged

Chris
kartal
Supporting Member
**
Posts: 1,529


View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #26 on: June 10, 2008, 10:04:03 AM »

I thought that with this new release we were not supposed to use "." "&&" etc to finalize any command and enter would just fire the command ?
Logged
czb
Honorary Member
**
Posts: 335



see users location on a map View Profile WWW Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #27 on: June 10, 2008, 11:02:01 AM »

It was not recoded yet... Wink There are to many of my plugins waiting for recoding and bachalor state examinations are coming Sad
Logged

My open-source online piano game: http://musicope.com/
kartal
Supporting Member
**
Posts: 1,529


View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #28 on: June 10, 2008, 11:34:44 AM »

take your time please! I was just trying to understand
Logged
lanux128
Global Moderator
*****
Posts: 6,108



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #29 on: July 24, 2008, 02:40:21 AM »

Farr really needs a plugin to display the calendar. i found out the hard way this afternoon. in the end, i had to make do with a console tool.



Logged

kartal
Supporting Member
**
Posts: 1,529


View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #30 on: August 05, 2008, 09:39:34 PM »

Is this broken in latest Farr betas? Anytime I paste a path to exe file(ie c:\program files\somehting.exe)  after "cn", Farr starts directory searching Sad


I cannot also get citytime alias working in august 5th update. It was working fine couple versions before Sad
« Last Edit: August 05, 2008, 10:25:49 PM by kartal » Logged
kartal
Supporting Member
**
Posts: 1,529


View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #31 on: August 05, 2008, 10:08:52 PM »

It does not work in farr version august 5th 2008

cn dir c:\ &&[/tt]  Works fine.
Logged
lanux128
Global Moderator
*****
Posts: 6,108



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #32 on: August 05, 2008, 10:18:44 PM »

Is this broken in latest Farr betas? Anytime I paste a path to exe file(ie c:\program files\somehting.exe)  after "cn", Farr starts directory searching Sad

I cannot also get citytime alias working in august 5th update. I was woirking fine couple versions before Sad

yes, the latest version rejects the '$$1' parameter - at first. so i passed the complete path like this "cn "<path>\citytime.exe" <cityname> &&" then the alias works as it should. tellme
Logged

kartal
Supporting Member
**
Posts: 1,529


View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #33 on: August 05, 2008, 10:26:51 PM »

Well that means that user needs to create multiple city time aliases to be able to search for multiple cities which is not that flexible. Anywasy it is a solution at least.
Logged
czb
Honorary Member
**
Posts: 335



see users location on a map View Profile WWW Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #34 on: August 06, 2008, 02:59:45 AM »

I have uploaded new version of Console plugin.
Now you execute command by enter
To use aliases type:
test
^test (.*?)$
City time: $$1 | pcommand console D:\citytime.exe $$1
Logged

My open-source online piano game: http://musicope.com/
lanux128
Global Moderator
*****
Posts: 6,108



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #35 on: August 06, 2008, 07:02:20 AM »

I have uploaded new version of Console plugin.
Now you execute command by enter
To use aliases type:
test
^test (.*?)$
City time: $$1 | pcommand console D:\citytime.exe $$1

do all aliases based on Console need to be modified?
Logged

czb
Honorary Member
**
Posts: 335



see users location on a map View Profile WWW Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #36 on: August 06, 2008, 10:09:39 AM »

I have uploaded new version of Console plugin.
Now you execute command by enter
To use aliases type:
test
^test (.*?)$
City time: $$1 | pcommand console D:\citytime.exe $$1

do all aliases based on Console need to be modified?

well I think so. Try it an you will see Wink
Logged

My open-source online piano game: http://musicope.com/
lanux128
Global Moderator
*****
Posts: 6,108



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #37 on: August 06, 2008, 08:21:15 PM »

yes, czechboy. i have to modify since the new updates doesn't allow the older alias to appear. but i lose some functionality as well. previously if i typed the alias for citytime (ct), it'd show some usage example in memo mode. the same as if i had typed in the cmd prompt (wish i had taken a screenshot) but it is no longer available. can i revert to the old behaviour?
Logged

czb
Honorary Member
**
Posts: 335



see users location on a map View Profile WWW Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #38 on: August 08, 2008, 05:00:30 AM »

yes, czechboy. i have to modify since the new updates doesn't allow the older alias to appear. but i lose some functionality as well. previously if i typed the alias for citytime (ct), it'd show some usage example in memo mode. the same as if i had typed in the cmd prompt (wish i had taken a screenshot) but it is no longer available. can i revert to the old behaviour?

I guess you have baad alias since it works for me Wink
this alias:
^ct {0,1}(.*?)$
does not even request space Wink
Logged

My open-source online piano game: http://musicope.com/
lanux128
Global Moderator
*****
Posts: 6,108



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #39 on: August 08, 2008, 05:14:29 AM »

yes, czechboy. i have to modify since the new updates doesn't allow the older alias to appear. but i lose some functionality as well. previously if i typed the alias for citytime (ct), it'd show some usage example in memo mode. the same as if i had typed in the cmd prompt (wish i had taken a screenshot) but it is no longer available. can i revert to the old behaviour?

I guess you have baad alias since it works for me Wink
this alias:
^ct {0,1}(.*?)$
does not even request space Wink

i'm not sure why this happens but i did revert to an older version and the alias worked as it did before. here's some screenshots:

citytime without any parameter showing the usage example


citytime with the parameter

Logged

czb
Honorary Member
**
Posts: 335



see users location on a map View Profile WWW Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #40 on: August 08, 2008, 05:28:19 AM »

it does exactly the same for me with the new version...  Wink
Logged

My open-source online piano game: http://musicope.com/
kartal
Supporting Member
**
Posts: 1,529


View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #41 on: August 08, 2008, 10:23:52 AM »

czechboy, does console plugin rely on any other plugin or service? It gives me an error below.


* Yakala_8_6_2008 , 10_12_44 AM.png (7.97 KB, 558x194 - viewed 508 times.)
Logged
czb
Honorary Member
**
Posts: 335



see users location on a map View Profile WWW Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #42 on: August 08, 2008, 11:08:26 AM »

czechboy, does console plugin rely on any other plugin or service? It gives me an error below.

no it does not. I have posted an answer here:
http://www.donationcoder....m/index.php?topic=14301.0
Logged

My open-source online piano game: http://musicope.com/
anaderi
Participant
*
Posts: 8

View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #43 on: July 15, 2009, 09:38:30 AM »

I wonder if this plugin is available now?
If not, are there any substitutions for it?
Logged
robinsiebler
Charter Member
***
Posts: 83



see users location on a map View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #44 on: August 21, 2009, 07:15:50 PM »

Where can I find the console plugin? the above link is broken.
Logged

Happiness is laced with shards of pain
mouser
First Author
Administrator
*****
Posts: 33,573



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #45 on: August 21, 2009, 07:22:31 PM »

no need for it -- it's built into farr now.
as a test, check out the runcap alias that comes default with farr now -- it's in the systools alias or something like that.
to test it do:
[copy or print]
runcap ping.exe 127.0.0.1
then go examine the runcap alias to see how its done.
Logged
Pages: Prev 1 [2]   Go Up
  Reply  |  New Topic  |  Print  
 
Jump to:  
   Forum Home   Thread Marks Chat! Downloads Search Login Register  

DonationCoder.com | About Us
DonationCoder.com Forum | Powered by SMF
[ Page time: 0.042s | Server load: 0.5 ]