Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • December 09, 2016, 11:28:43 AM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: hotkey with execute? (as if Enter was pressed)  (Read 3216 times)

ottenm

  • Supporting Member
  • Joined in 2008
  • **
  • default avatar
  • Posts: 85
    • View Profile
    • Donate to Member
hotkey with execute? (as if Enter was pressed)
« on: March 31, 2008, 07:57:38 AM »
I have a couple of FARR hotkeys that I wish would go ahead and execute, rather than wait for me to press Enter.

Is there anything I'm overlooking?  Tips?

Thanks-

jgpaiva

  • Global Moderator
  • Joined in 2006
  • *****
  • Posts: 4,727
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: hotkey with execute? (as if Enter was pressed)
« Reply #1 on: March 31, 2008, 11:52:50 AM »
I think that currently there's no way to do that..

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,426
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: hotkey with execute? (as if Enter was pressed)
« Reply #2 on: March 31, 2008, 01:42:57 PM »
No way to do that currently.  You mean just use FARR as a hotkey program to execute something without even needing to become visible, right?  It could be easily added though it seems like something best left to a proper hotkey utility.

TucknDar

  • Charter Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • Posts: 1,105
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: hotkey with execute? (as if Enter was pressed)
« Reply #3 on: March 31, 2008, 02:06:28 PM »
Sounds AHK-ish. There are also tons of little cool hotkey-applications.


Or did I misunderstand something? :huh:

ottenm

  • Supporting Member
  • Joined in 2008
  • **
  • default avatar
  • Posts: 85
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: hotkey with execute? (as if Enter was pressed)
« Reply #4 on: March 31, 2008, 02:09:54 PM »
I'd vote for including it Mouser.  Seems like 99% of it's already there..... Not sure I need anything else from a hotkey utility.  I don't have or know one, although I see a lot of AutoHotKey refs.  I've recently invested a colossal amount of time surfing, learning, and evaluating a launcher, an explorer replacement, and a notepad replacement.  I ended up with FARR, Free Commander, and Notepad2.  But I've gotten a little burnt on surfing tools and help text.  Just my .02.

yksyks

  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 476
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: hotkey with execute? (as if Enter was pressed)
« Reply #5 on: March 31, 2008, 05:59:42 PM »
I vote against including it. It would just make FARR a bit more complicated and discourage some users. Not everyone is a keyboard maniac (like me). FARR can coexist with dedicated hotkey utilities like Hotkeyz or HotkeyP that are very easy to use and are for free.

ottenm

  • Supporting Member
  • Joined in 2008
  • **
  • default avatar
  • Posts: 85
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: hotkey with execute? (as if Enter was pressed)
« Reply #6 on: April 04, 2008, 05:43:41 AM »
Just to clarify: Having now installed and used AHK, all I intended by my vote "in favor" was looking for something to put at the end of the "Text for search edit box" that tells FARR to go ahead an deploy/run it, to not wait for more typing or an Enter key (maybe /n?).