Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • December 11, 2016, 12:06:08 AM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: Can't maximize windows to second monitor  (Read 4638 times)

nite_monkey

  • Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 727
    • View Profile
    • Just Plain Super
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Can't maximize windows to second monitor
« on: March 14, 2008, 07:15:41 PM »
Recently I was doing some "organizing" on my computer (moving icons to organized folders, getting lazy and then just putting them all back where they were), and I noticed that I can't maximize windows to my second monitor anymore. When I hit the maximize button, it maximizes the window to the left half of the screen, not the whole screen. I don't have any desktop enhancement programs, other than google desktop. Though I am going to see if I can get the Nvidia properties dialog to open so that I can see if the grid thing some how got turned on or something, but I don't think that is the problem, because to use the grid, you have to hold down the alt key when you maximize the window, other wise it maximizes to the whole monitor.

I would really appreciate it if someone could help me out here.

Edit: I don't have the Nvidia grid turned on, so it can't be that.
[Insert really cool signature here]
« Last Edit: March 14, 2008, 07:17:20 PM by nite_monkey »

cranioscopical

  • Friend of the Site
  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 4,368
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Can't maximize windows to second monitor
« Reply #1 on: March 14, 2008, 07:24:02 PM »
You don't have monitors 1 & 2 switched around in your display settings do you?

nite_monkey

  • Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 727
    • View Profile
    • Just Plain Super
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Can't maximize windows to second monitor
« Reply #2 on: March 14, 2008, 07:25:47 PM »
I have the monitors set up the same way they have been for the past couple of years, and with the current setup, it has worked perfectly in the past.

edit: ok, I would still like to know what the problem is, but I fixed it by moving my second monitor to the other side of my primary one, saving the settings, and then moving it back. I just wonder what caused it to do this in the first place, and how long it will stay fixed.
[Insert really cool signature here]
« Last Edit: March 14, 2008, 07:28:38 PM by nite_monkey »