Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • December 02, 2016, 10:46:03 PM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: Icons not showing for plugins or core aliases  (Read 2864 times)

Fresh519

  • Participant
  • Joined in 2007
  • *
  • default avatar
  • Posts: 3
    • View Profile
    • Donate to Member
Icons not showing for plugins or core aliases
« on: December 23, 2007, 08:32:09 AM »
Hi,

In FARR my icons show up for everything except my plugins and core-aliases. Did a search on the form, no answers.
Any suggestions?? Thanks.

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,405
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Icons not showing for plugins or core aliases
« Reply #1 on: December 23, 2007, 05:40:21 PM »
Hmm that's strange.. i'm trying to think of what could cause that.. maybe some trouble displaying .ico files could explain it..

what operating system do you use?
if you go to the directory with the core aliases using windows explorer, you will see some .ico files, can you see those images in your windows explorer if you switch to thumbnail mode?

Fresh519

  • Participant
  • Joined in 2007
  • *
  • default avatar
  • Posts: 3
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Icons not showing for plugins or core aliases
« Reply #2 on: December 26, 2007, 09:38:26 AM »
OS - WinXP SP2

In Windows Explorer - core aliases .ico files do show images in thumbnail mode

??

Fresh519

  • Participant
  • Joined in 2007
  • *
  • default avatar
  • Posts: 3
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Icons not showing for plugins or core aliases
« Reply #3 on: December 28, 2007, 09:37:40 AM »
Bump

NACarter

  • Supporting Member
  • Joined in 2008
  • **
  • Posts: 3
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Icons not showing for plugins or core aliases
« Reply #4 on: May 27, 2008, 09:49:29 AM »
I'm having the same problem.  Was a solution found Fresh519?

TIA,
Nick