Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • December 03, 2016, 07:44:35 AM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: GridMove : problem -> mouse hooks can not be activated  (Read 6036 times)

fromage

  • Participant
  • Joined in 2007
  • *
  • default avatar
  • Posts: 2
    • View Profile
    • Donate to Member
GridMove : problem -> mouse hooks can not be activated
« on: December 22, 2007, 09:28:48 AM »
GridMove doesnt 'work' any more and when I start/reload/changeoptions of GridMove I get a small window (usually about 25 times!) with:

"Warning: The keyboard and/or mouse hook could not be activated; some parts of the script will not function."

This happened since I installed Synergy. http://synergy2.sourceforge.net/
However, then I uninstalled Synergy, reinstalled GridMove some times, some reboots, etc but still the same warning.

How can I 'force' GridMove to activate those mouse hooks?
Or can I get an overview of registered keyboard/mouse hooks in Windows XP and/or reset them?
Thanks in advance.

Edit: let me explain 'work', GridMove does load (icon in systray with the menus) but there no moving to grid functionality.
« Last Edit: December 22, 2007, 09:31:21 AM by fromage »

jgpaiva

  • Global Moderator
  • Joined in 2006
  • *****
  • Posts: 4,727
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: GridMove : problem -> mouse hooks can not be activated
« Reply #1 on: December 22, 2007, 07:12:24 PM »
Honestly, i've never seen that problem.
But, from the error (which wasn't coded by me,it's part of ahk), i think the problem is that another program is registering the hotkeys gridmove is trying to register. The thing is: i've had other programs register gridmove's hotkeys, and it didn't present me that error :(

To be honest, i'm not quite sure how to help you :(

fromage

  • Participant
  • Joined in 2007
  • *
  • default avatar
  • Posts: 2
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: GridMove : problem -> mouse hooks can not be activated
« Reply #2 on: December 23, 2007, 05:39:02 PM »
Ok, thanks for the quick reply. :up:
I put GridMove on another PC with Synergy already installed, and they went fine together.
Im afraid the solution will need to be a Windows reinstall.