Welcome Guest.   Make a donation to an author on the site October 23, 2014, 10:50:40 AM  *

Please login or register.
Or did you miss your validation email?


Login with username and password (forgot your password?)
Why not become a lifetime supporting member of the site with a one-time donation of any amount? Your donation entitles you to a ton of additional benefits, including access to exclusive discounts and downloads, the ability to enter monthly free software drawings, and a single non-expiring license key for all of our programs.


You must sign up here before you can post and access some areas of the site. Registration is totally free and confidential.
 
Your Support Funds this Site: View the Supporter Yearbook.
   
   Forum Home   Thread Marks Chat! Downloads Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Reply  |  New Topic  |  Print  
Author Topic: Net Transport: Error writing to file???  (Read 3676 times)
Rekrul
Participant
*
Posts: 20

View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« on: January 04, 2007, 05:51:53 PM »

I know this forum is for URL Snooper, but people use it to find URLs then download them, sometimes with Net Transport, so I thought I'd ask here.

I recently switched from dialup to DSL. Net Transport used to work great for me. Now, every time I try to download a streaming video (I've only tried RTSP ones so far, can't find an MMS one to try) Net Transport reports "Error when Writing to file(Please check your hard drive for problems)". This error pops up every time it re-connects to the server. However, it only does it with streaming URLs. I fed it a normal HTTP file URL and it downloaded it without a single complaint. Also, I have been downloading tons of files, usually in Rar format and so far, no other program has complained of problems writing to a file. I've checked all my downloads and they're all good. Finally, I've freed up a lot of space on my drive, so the area that it was writing to a week ago isn't the same area it would have been writing to yesterday. If it was a drive problem, it should be intermittent, not happening every single time.

I had 1.92 installed, but I also tried 1.87 and 1.93 and they had the same problem. Give it an RTSP URL and it complains endlessly of problems writing to the file. Give it an HTTP URL and there's not a peep out of it.

Can anyone suggest a setting somewhere that needs to be changed? Or at least a reason why this is happening?
Logged
Fred Flange
Participant
*
Posts: 1

View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #1 on: December 02, 2007, 05:37:44 PM »

Hello Rekrul

Been having the same problem, but only for the last month or so.

Did you solve it, or is it still a problem - can anyone else offer a solution.

Have tried old and new versions of NetTransport/Xfer also Orbit but I get either an Error Message or a corrupted file.

Must be an answer - can anyone help?

Best

Fred F.
Logged
Rekrul
Participant
*
Posts: 20

View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #2 on: December 03, 2007, 05:17:42 PM »

Hello Rekrul

Been having the same problem, but only for the last month or so.

Did you solve it, or is it still a problem - can anyone else offer a solution.

Sorry, it's still doing it for me.

At one point I did try the new, pay version, Net Xfer and that seemed to work fine, however it stopped working after the trial period.
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Reply  |  New Topic  |  Print  
 
Jump to:  
   Forum Home   Thread Marks Chat! Downloads Search Login Register  

DonationCoder.com | About Us
DonationCoder.com Forum | Powered by SMF
[ Page time: 0.023s | Server load: 0.06 ]