Welcome Guest.   Make a donation to an author on the site September 30, 2014, 02:54:57 PM  *

Please login or register.
Or did you miss your validation email?


Login with username and password (forgot your password?)
Why not become a lifetime supporting member of the site with a one-time donation of any amount? Your donation entitles you to a ton of additional benefits, including access to exclusive discounts and downloads, the ability to enter monthly free software drawings, and a single non-expiring license key for all of our programs.


You must sign up here before you can post and access some areas of the site. Registration is totally free and confidential.
 
Read the Practical Guide to DonationCoder.com Forum Search Features
   
   Forum Home   Thread Marks Chat! Downloads Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Reply  |  New Topic  |  Print  
Author Topic: Some features request and bugreports  (Read 6774 times)
EgorovAlex
Participant
*
Posts: 13

View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« on: October 28, 2007, 04:52:43 AM »

Hello.

Thumbnail creation:
1. Even if I have rounded image (themed window) when I create thumbnail - it created with rectangular window, not with rounded corners (I see it as small white corners on thumbnail).
2. It is possible to add feature - create thumbnail with shadow only (without white border).

Shadow feature:
1. It is possible to create shadow only (without white border).
2. It is possible to create shadow as object (to change properties of shadow, or delete shadow in the future).

Save+New Version feature:
If is possible to create new copy and don't switch to created copy?
Logged
EgorovAlex
Participant
*
Posts: 13

View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #1 on: October 28, 2007, 05:00:34 AM »

Also for Arrow object:

Sometimes I need to create arrow with endpoint text, but that arrow alwain began from a corner of rectangle with endpoint text. I need it from the middle of one of the parties of a rectangular. It may be useful with manual feature in the Arrows panel or it may be in automatic mode (for example it may be very useful when arrow have horizontal orientation - it should begin from left (or right) side of rectangle with text)
Logged
EgorovAlex
Participant
*
Posts: 13

View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #2 on: October 28, 2007, 10:45:57 AM »

Also for Arrow object smiley

1. Multiline text
2. Multiple arrows for single text
Logged
EgorovAlex
Participant
*
Posts: 13

View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #3 on: October 28, 2007, 12:11:19 PM »

Also for Arrow object smiley

Feature "Rounded corners" may be useful
Logged
Josh
Charter Honorary Member
***
Posts: 3,333



View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #4 on: October 28, 2007, 12:56:57 PM »

Added to the feature and bugs list.
Logged

Strength in Knowledge
EgorovAlex
Participant
*
Posts: 13

View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #5 on: October 29, 2007, 12:55:44 AM »

Resize Image bug:

1. Select any png image (with another types not tested).
2. Click menu item Edit -> Resize Image...
3. First time the Presets... combobox is empty, select 160x120 and click OK

After than when you select this command and click on Preview button do nothing -> first I need click on combobox (even if I don't change preset value) and then click Preview button
Logged
EgorovAlex
Participant
*
Posts: 13

View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #6 on: October 29, 2007, 02:17:11 AM »

I'm work on computer (Win XIP SP2) with disabled themes.

I have themed screenshot of some program in png format without any arrows and file .object not created on disk for this screenshot.

1. I'm put arrow with text on this image.
2. I'm don't save it and select "Save As..." command
3. I'm save it as gif file and I get damaged gif file (attached as ...bad.gif).
4. After creation I'm press save button for this damaged file and now I have correct file.

Sometimes I can repeat such situation, sometimes can't


* prnoptions_2_bad.gif (31.48 KB, 676x466 - viewed 268 times.)

* prnoptions_2_.gif (31.36 KB, 676x466 - viewed 303 times.)
Logged
EgorovAlex
Participant
*
Posts: 13

View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #7 on: October 29, 2007, 03:18:48 PM »

Oh.. I see that uploaded the same images, try another:


* Copy of prnoptions_3_ver002.gif (34.28 KB, 676x466 - viewed 314 times.)
Logged
mouser
First Author
Administrator
*****
Posts: 33,416



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #8 on: October 29, 2007, 03:21:35 PM »

thanks for the good reports and requests.. i think there are a few i will try to fix/implement.  i'll report more in a bit since i'm in a busy time at the moment.

but can you elaborate a little on the "bad" gif problem. what is bad about it? can you email it to me? (mouser@donationcoder.com)
Logged
EgorovAlex
Participant
*
Posts: 13

View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #9 on: October 29, 2007, 03:25:14 PM »

Now I can describe what is bad - it have transparent color when must be white color (for all pucture).
Logged
mouser
First Author
Administrator
*****
Posts: 33,416



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #10 on: October 29, 2007, 03:32:38 PM »

These options might solve your problem with save as:


Logged
EgorovAlex
Participant
*
Posts: 13

View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #11 on: October 29, 2007, 03:45:59 PM »

The "Always save objects during Save As..." does not work. I'm try to restart program and it is not work.

Another bug (may be not bug):

I need to use sorting by name, not by time of editing. How I change it:
1. Open Options window, select View Options -> Screenshot Panel Mode: Derails(top).
2. Sort files by name and switch to original view.

Now all files sorted by name, but when I restart program I need to make this steps again Sad
Logged
EgorovAlex
Participant
*
Posts: 13

View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #12 on: October 29, 2007, 03:47:00 PM »

Also: "Flatten background transparency on SaveAs" enabled always
Logged
EgorovAlex
Participant
*
Posts: 13

View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #13 on: October 29, 2007, 03:58:51 PM »

Currently both your recommended options enabled and it is does not work - I get wrong gif again
Logged
mouser
First Author
Administrator
*****
Posts: 33,416



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #14 on: October 29, 2007, 04:04:35 PM »

"Flatten background transparency on SaveAs" enabled always -> this should solve it, let me check to see if i broke this in a recent version.

having a sort option might not be a bad idea.
Logged
EgorovAlex
Participant
*
Posts: 13

View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #15 on: October 29, 2007, 04:12:45 PM »

Quote
"Flatten background transparency on SaveAs" enabled always -> this should solve it, let me check to see if i broke this in a recent version.

Ok. Let me know your cheching result
Logged
cvbusa
Charter Member
***
Posts: 32


see users location on a map View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #16 on: October 30, 2007, 03:26:23 AM »

Using Screenshot Captor v2.37.03 with Vista Ultimate ... when Vista start, I get a Window Bar (with no window) below that is related to having Screenshot captor start automatically when Vista starts.

Thanks ... Charles




edit by jgpaiva: removing duplicate attachment
« Last Edit: October 30, 2007, 04:26:28 PM by jgpaiva » Logged
Pages: [1]   Go Up
  Reply  |  New Topic  |  Print  
 
Jump to:  
   Forum Home   Thread Marks Chat! Downloads Search Login Register  

DonationCoder.com | About Us
DonationCoder.com Forum | Powered by SMF
[ Page time: 0.032s | Server load: 0.08 ]