Welcome Guest.   Make a donation to an author on the site October 24, 2014, 03:38:16 AM  *

Please login or register.
Or did you miss your validation email?


Login with username and password (forgot your password?)
Why not become a lifetime supporting member of the site with a one-time donation of any amount? Your donation entitles you to a ton of additional benefits, including access to exclusive discounts and downloads, the ability to enter monthly free software drawings, and a single non-expiring license key for all of our programs.


You must sign up here before you can post and access some areas of the site. Registration is totally free and confidential.
 
View the new Member Awards and Badges page.
   
   Forum Home   Thread Marks Chat! Downloads Search Login Register  
Pages: Prev 1 ... 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 ... 22 Next   Go Down
  Reply  |  New Topic  |  Print  
Author Topic: Latest FARR Release v2.213.01 - Nov 29, 2013  (Read 242557 times)
mouser
First Author
Administrator
*****
Posts: 33,581



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #275 on: May 28, 2009, 01:46:36 AM »

damn it.. too many programs.. too many versions..
Logged
CleverCat
Supporting Member
**
Posts: 1,126


Cat's Are Fun!

see users location on a map View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #276 on: May 28, 2009, 01:47:22 AM »

 Thmbsup


* Farr 2.jpg (9.29 KB, 446x101 - viewed 281 times.)
Logged

If you need help - JUST ASK!
CleverCat
Supporting Member
**
Posts: 1,126


Cat's Are Fun!

see users location on a map View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #277 on: May 28, 2009, 01:50:55 AM »

damn it.. too many programs.. too many versions..

Well FARR is way ahead of it's time.. Wink
Logged

If you need help - JUST ASK!
mouser
First Author
Administrator
*****
Posts: 33,581



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #278 on: May 28, 2009, 02:03:13 AM »

Time Traveler Licenses for DonationCoder members:
http://www.donationcoder....um/index.php?topic=1413.0
Logged
CleverCat
Supporting Member
**
Posts: 1,126


Cat's Are Fun!

see users location on a map View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #279 on: May 28, 2009, 02:12:56 AM »

Yep - got my License while voyaging with the Star Trek team! Thmbsup



* cat-9.gif (40.82 KB, 201x199 - viewed 264 times.)
Logged

If you need help - JUST ASK!
Grorgy
Supporting Member
**
Posts: 820

see users location on a map View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #280 on: May 28, 2009, 03:21:15 AM »

 Grin like the licences mouser, they are fun
Logged
CleverCat
Supporting Member
**
Posts: 1,126


Cat's Are Fun!

see users location on a map View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #281 on: May 28, 2009, 06:02:53 AM »

He was up in the wee hours doing that too!  Kiss
Logged

If you need help - JUST ASK!
mouser
First Author
Administrator
*****
Posts: 33,581



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #282 on: June 21, 2009, 09:53:58 PM »

This release has some new plugin (minor) features /bugfixes that are used by hamradio's new and excellent hamNotes plugin.

Version 2.66.01 - June 21st, 2009
  • [BugFix] Fixed bug where plugin functions OnProcessTriggerV2 were not being called if OnProcessTrigger didnt exist in the plugin dll (even though it was never used).
  • [MinorFeature] Added pscommand which works just like pcommand except you can specific dll to send a pscommand to by specifying the dllname first.
  • [BugFix] Fixed bug with alert messages moving the main form on multimon systems.
  • [MinorFeature] Added print command that aliases or plugins can call to send some simple text to the printer.
  • [BugFix] Visit this alias context menu item was not showing right caption sometimes.
  • [Feature] Added help page on troubleshooting.
  • [Feature] Added clearmenus command that plugins can call to clear statusbar icon menus.
  • [Feature] Upgraded to latest version of EmbeddedWb web browser component (http://www.bsalsa.com/)
  • [Feature] Added function "score:" that plugins can call to have farr score a string based on current search terms.
  • [BugFix] On IE6 and earlier, repeated plugin calls that use html view (jscalc,czbpack plugins) could hang.  Thanks JoTo!
  • [Feature] Added option to always reset search string when hotkey triggered (default is old behavior which is to just refocus farr window if already on screen).
  • [Feature] Added new alias action called "dolaunch" which is like dosearch except it triggers an immediate launch of the specified line as soon as a match is made with search string (i.e. user does not have to hit enter or otherwise trigger result).
  • [Feature] Added runcap built in alias to shell a commandline tool and show its output in FARR window (see this forum post).
  • [Feature] Improved speed of changing/interrupting search of plugin -- should speed up some plugin searches that return lots of results.
  • [BugFix] Variables weren't being replaced in the #filecontents command.
Logged
pmoore
Supporting Member
**
Posts: 17


View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #283 on: June 22, 2009, 03:53:43 AM »

runcap (.*)
which did
showmemo Running $$1;;;appcapappendmemo $$1

I had one like that, but I prefer to set the window font to fixed, because some of the programs I use regularly use spaces to create a tabular layout. For example, gcal:
[copy or print]
      June 2009
 Su Mo Tu We Th Fr Sa
     1  2  3  4  5  6
  7  8  9 10 11 12 13
 14 15 16 17 18 19 20
 21<22>23 24 25 26 27
 28 29 30           
                     

Here's what I use:
[copy or print]
Run $$1 | tempmemofont fixed ;;; appcap $$1 ;;; showmemo %lastappcap%

Paul.
Logged
mouser
First Author
Administrator
*****
Posts: 33,581



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #284 on: June 22, 2009, 04:10:49 AM »

thanks for reminding me about that paul, i should have set fixed font in the alias; you should try the appcapappendmemo method, its nicer for commandline tools that can take a bit of time to produce their output.  The new runcap alias will be this in the future:

runcap $$1 | tempmemofont fixed ;;; showmemo Running $$1;;;appcapappendmemo $$1 /ICON=icons\farr\core-sysutils_run.ico
« Last Edit: June 22, 2009, 04:19:49 AM by mouser » Logged
pmoore
Supporting Member
**
Posts: 17


View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #285 on: June 22, 2009, 10:34:31 AM »

thanks for reminding me about that paul, i should have set fixed font in the alias; you should try the appcapappendmemo method, its nicer for commandline tools that can take a bit of time to produce their output.  The new runcap alias will be this in the future:

runcap $$1 | tempmemofont fixed ;;; showmemo Running $$1;;;appcapappendmemo $$1 /ICON=icons\farr\core-sysutils_run.ico

Thanks for the reminder. I stopped using appcapappendmemo because of the "append" - the output kept growing. I should have thought of addinga showmemo at the start like you did :-)
Logged
Nod5
Supporting Member
**
Posts: 736



View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #286 on: June 22, 2009, 11:10:00 AM »

"dolaunch" works great!  thumbs up

I now use it like this: for some very often used apps I've made aliases consisting of one letter three times in a row. example: the regex alias "^fff$" triggers: dolaunch C:\path\firefox.exe . Such letter aliases are speedy to type and there's slight chance of launching the alias by mistake. I'm now also thinking of making a "zzz" alias to immediately shut down the computer cheesy
Logged
dandersahn
Charter Member
***
Posts: 20

View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #287 on: June 23, 2009, 10:19:56 AM »

Just upgraded and I noticed that the FARR window background flashes black before it displays the content (which has a white background) for the first time.  It's a trivial issue, but is visually distracting and takes away from the very polished feel of the program.  v2.61 didn't do it from what I remember.  Is there anywhere I can download v2.61 to confirm?
Logged
mouser
First Author
Administrator
*****
Posts: 33,581



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #288 on: June 23, 2009, 10:29:48 AM »

I'd appreciate that dandersahn -- let me know what you find (mouser@donationcoder.com); prior version is at:
http://www.donationcoder..../FindAndRunRobotSetup.exe

If you could tell me if it's doing that when displaying normal results or if its only when showing the memo or html windows.
Logged
dandersahn
Charter Member
***
Posts: 20

View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #289 on: June 23, 2009, 11:27:50 AM »

Thanks.  v2.61 doesn't have the problem.  

In v2.66.01, it happens when window is first displayed immediately before the last 9 results are displayed.  So, to answer your question, it's when displaying normal results.  It looks like the sequence of events is, 1-window is displayed, 2-window resizes (at which point the content area is black), 3-content area is rendered (with text, icons, and white background).  It happens very quickly, but the black to white change produces a noticeable "flickering" effect.  Hopefully that is helpful. 

One additional note.  After the initial results are displayed, it doesn't happen as the results change.
Logged
mouser
First Author
Administrator
*****
Posts: 33,581



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #290 on: June 23, 2009, 11:30:36 AM »

ok, ill try to figure out what it might be.
can i ask: what skin are you using and what operating system?
Logged
dandersahn
Charter Member
***
Posts: 20

View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #291 on: June 23, 2009, 11:36:05 AM »

Sure.  I'm not using a skin.  I tried with a few different skins, just to see if it made a difference and it did not.  I'm using Windows 7 x64 RC cheesy
Logged
mouser
First Author
Administrator
*****
Posts: 33,581



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #292 on: June 23, 2009, 11:50:45 AM »

the face that it doesnt happen on 2.61.01 but reliably happens with 2.66 means it must be something simple to fix.
if you don't mind i'd like to send you 2.63.01 if i can find it, to further help me narrow down when the change was made that started this problem.
Logged
mouser
First Author
Administrator
*****
Posts: 33,581



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #293 on: June 23, 2009, 11:59:58 AM »

would it be possible to ask you to try, if you don't mind, v2.66.01 with a completely clean farr install with no plugins and the default configuration settings..

(with win7 the findandrunrobot config ini file will be in your documents subdirectory).

i just want to make sure we are comparing apples to apples here, and that the problem happens with a clean out of the box farr, when the only thing that changes between what has the bug and doesnt is the 2.66 exe vs. the 2.61 exe.
Logged
Nod5
Supporting Member
**
Posts: 736



View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #294 on: June 23, 2009, 01:22:43 PM »

I also have the black flash in 2.66.01 though I'm not sure if that's a new thing or not. I am using a slenderFARR skin mod and transparency.

See also this post (and #795 further below it) from 2007:
http://www.donationcoder....ic=6624.msg70341#msg70341
I don't remember if the issue was solved back then. Either it was or I just blocked it out. If the latter, then I blame dandersahn for bringing it to my attention again  mad tongue
« Last Edit: June 23, 2009, 01:25:46 PM by Nod5 » Logged
Nod5
Supporting Member
**
Posts: 736



View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #295 on: June 23, 2009, 01:33:51 PM »

This request is a repost from a while back I think but I can't find the other post I made.

The FARR statusbar displays text on startup even when the GUI was just opened and no text has been entered:

Maybe add some way to disable the "Found _ results in _ seconds." message (or replace it with " ")? Or more radically, to disable all statusbar text.
Logged
mouser
First Author
Administrator
*****
Posts: 33,581



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #296 on: June 23, 2009, 01:50:20 PM »

Nod5, what OS are you using? can you do the test for me and back up your FindAndRunRobot settings file .ini and delete it and remove any plugins and see if the problem persists?

I don't get the black screen so i need some help figuring out what triggers this.
Logged
dandersahn
Charter Member
***
Posts: 20

View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #297 on: June 23, 2009, 01:55:40 PM »

Mouser, to answer your previous question, I did try v2.66 with a clean install + default settings and had the same issue. 
Logged
dandersahn
Charter Member
***
Posts: 20

View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #298 on: June 23, 2009, 02:03:50 PM »

I just reinstalled and tried some of the setting that Nod5 mentioned in the earlier posts.  Enabling "alpha fade into view" or disabling "auto-shrink" eliminates the issue.  The transparency setting has no effect on the issue for me.
Logged
mouser
First Author
Administrator
*****
Posts: 33,581



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #299 on: June 23, 2009, 02:06:20 PM »

that's really interesting.. looking back at the old post nod5 points to, i find that i can get the black effect IFF i configure some non-0 transparency for FARR.. very strange.. ok well it looks like we have some clues.. and most importantly i can reproduce at least something like what is being described.

dan, not to beat a dead horse, but can i just confirm from you that v2.61 does not have this problem, even with EXACT SAME settings, plugins, etc. (i.e. if you just replace the exe)? the only reason i really want to confirm this is that otherwise i'll spend a day chasing up the wrong tree.
Logged
Pages: Prev 1 ... 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 ... 22 Next   Go Up
  Reply  |  New Topic  |  Print  
 
Jump to:  
   Forum Home   Thread Marks Chat! Downloads Search Login Register  

DonationCoder.com | About Us
DonationCoder.com Forum | Powered by SMF
[ Page time: 0.057s | Server load: 0.06 ]