Welcome Guest.   Make a donation to an author on the site October 22, 2014, 01:31:27 AM  *

Please login or register.
Or did you miss your validation email?


Login with username and password (forgot your password?)
Why not become a lifetime supporting member of the site with a one-time donation of any amount? Your donation entitles you to a ton of additional benefits, including access to exclusive discounts and downloads, the ability to enter monthly free software drawings, and a single non-expiring license key for all of our programs.


You must sign up here before you can post and access some areas of the site. Registration is totally free and confidential.
 
The N.A.N.Y. Challenge 2011! Download 30+ custom programs!
   
   Forum Home   Thread Marks Chat! Downloads Search Login Register  
Pages: Prev 1 2 3 4 [5]   Go Down
  Reply  |  New Topic  |  Print  
Author Topic: Locate32 Plugin for FARR by Okke  (Read 65437 times)
Jabberwock
Participant
*
Posts: 71

View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #100 on: February 08, 2008, 02:35:43 AM »

I am not sure if it is a bug or I am not using this properly (due to my ignorance of some FARR options)...

If I type in "loc gen", then everything is OK, the list in FARR and in locate32 is the same. However, if I add one more letter "loc gene", then the results are different - I get only one result in FARR, although in Locate there are many more. What is going on?
Logged
f0dder
Charter Honorary Member
***
Posts: 8,774



[Well, THAT escalated quickly!]

see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #101 on: February 08, 2008, 06:11:43 AM »

I've had that problem too - I think it's caused by a buggy version of locate.exe? Have you tried upgrading to the bleeding-edge?
Logged

- carpe noctem
Jabberwock
Participant
*
Posts: 71

View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #102 on: February 08, 2008, 06:21:55 AM »

I have now... But it is still the same...
Logged
Armando
Charter Member
***
Posts: 2,680



see users location on a map View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #103 on: February 08, 2008, 11:58:44 PM »

I've had similar problems with the locate plugin... These problems + the fact that I can't use half of the results because of farr's diacritics intolerance (with the locate plugin anyway) mean that I almost don't use it anymore. I prefer to use the other less sexy but more reliable locate alias.

Here's the preformated alias in case you'd like to use that

[copy or print]
0>>>"locate32">->loc $$1 |C:\Program Files\Locate\Locate32.exe -r $$1>+>^loc (.*)

(just right click in the your "my aliases" section in the alias tab or something like that and choose the "paste preformated alias", or something like that)

to use it, type "loc ", followed by what you're looking for. Of course, you can edit the regex (loc) for whatever you want... it could even be a space, for quicker searh...
« Last Edit: February 09, 2008, 12:00:32 AM by Armando » Logged

"I suppose it can be said that I'm an absent-minded driver. It's true that I've driven through a number of red lights on occasion, but on the other hand, I've stopped at a lot of green ones but never gotten credit for it."
Glenn Gould
kartal
Supporting Member
**
Posts: 1,529


View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #104 on: April 04, 2008, 12:51:57 AM »

How do you bring results from all drives available? My results return only from c:\ unless I put another drive name in the parameters which I do not prefer at all.
Logged
lanux128
Global Moderator
*****
Posts: 6,108



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #105 on: April 04, 2008, 01:22:51 AM »

it depends on the default database that you have set within the program. Open Locate then go to Options>Settings>Database. here select the item "database in use" and edit to include "Check local drives".
Logged

kartal
Supporting Member
**
Posts: 1,529


View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #106 on: April 04, 2008, 03:19:24 PM »

I was referring to locate plugin. My database searches all the drives
Logged
lanux128
Global Moderator
*****
Posts: 6,108



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #107 on: April 04, 2008, 09:54:40 PM »

what version are you using - both the plugin & the program? there is a known incompatibility between certain combination of versions.
Logged

ryt100
Participant
*
Posts: 7

View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #108 on: July 02, 2008, 09:57:46 AM »

I can't download this plugin anymore.
Logged
jgpaiva
Global Moderator
*****
Posts: 4,710



Artificial Idiocy

see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #109 on: July 02, 2008, 10:00:50 AM »

I can't download this plugin anymore.
True, looks like it doesn't exist.
Logged

mouser
First Author
Administrator
*****
Posts: 33,573



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #110 on: July 02, 2008, 01:46:50 PM »

we recently moved dcmembers.com stuff to a new server.. it's possible we missed okke's account -- certainly not on purpose  tongue

gothic (our wonderful server admin) will look into it and fix.
Logged
ryt100
Participant
*
Posts: 7

View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #111 on: July 02, 2008, 04:12:17 PM »

Thank you !!  It's fixed.  smiley
Logged
mouser
First Author
Administrator
*****
Posts: 33,573



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #112 on: July 02, 2008, 05:06:44 PM »

gothic is FAST -- never doubt it!  smiley
Logged
sosimple
Supporting Member
**
Posts: 24


View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #113 on: July 23, 2008, 12:50:12 PM »

I just installed Locate32 and I have a problem.

I used DcUpdater to install it and everything went fine with the install.

I then hit (Break) to open FARR
I wanted to see the Locate32  help so I began to type: loc /?
At that moment, a dialog box opened: Locate32 Plugin Advanced Configuration

FARR edit box only showed [loc /] so I don't know if my typing of the [?] was even seen.

In the dialog box, the location/path was empty.




I clicked cancel and I get an error box telling me Locate32 cannot be found.




I close the error box and I am back to the Locate32 Plugin dialog box.

FARR window is disabled waiting for input to dialog box.

So, I am in an endless loop, can't close dialog, can't get to FARR.

I had to close FARR with Task Manager-End Process ... everything closed ok.

I will re-boot/retry this and I am sure I will get it working ...
I just wanted to report what appears to be a problem with setup of Locate32 in DCUpdater.

Kevin
« Last Edit: July 23, 2008, 12:53:32 PM by sosimple » Logged
justice
Supporting Member
**
Posts: 1,889



Solve issues simply.

View Profile WWW Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #114 on: July 23, 2008, 05:31:25 PM »

Looks like you only installed the locate32 plugin, not the actual program, which you need as well. http://www.locate32.net/ then after installing that go back to the plugin options and provide the path to the locate executable in there manually.
Logged

herojoker
Participant
*
Posts: 124


View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #115 on: July 23, 2008, 07:16:56 PM »

I think that's not the problem sosimple wanted to point out.
It shouldn't be possible to run into such a loop!
Logged
vixay
Supporting Member
**
Posts: 137



ViXaY

see users location on a map View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #116 on: September 16, 2008, 05:48:31 AM »

WebUI for locate32

I'd asked Janne (author of locate32) first and s/he (?) said they are not interested in developing it, so i figured i'd ask the community.

Anybody here wants to take a crack at it or figure out a way to use it online? This would make Network deployments a gazillion times easier! I find that it's easier to train users to search online, and then find files even if they were not on the PC.

Can you think of this idea and let me know how hard you think it'd be? since you there's already a command line based client, maybe something could be done to make it work in an AJAX like style online? A plugin perhaps? Suggestions ..etc welcome!
Logged

"Drunk on the Nectar of Life!" -me
justice
Supporting Member
**
Posts: 1,889



Solve issues simply.

View Profile WWW Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #117 on: September 16, 2008, 07:22:53 AM »

Great idea. I'd love to have a go at it but I've got too many things on the agenda atm. Sad But i'd try and use ASP.NET as the coding then will be trivial and it could be bundled with cassini meaning it can be installed on a desktop or something and forgotten about, and work with IIS if tis a server using xcopy deployment of Asp.net. Screwturn wiki has similar deployment options.
Logged

rmagere
Participant
*
Posts: 5

see users location on a map View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #118 on: March 28, 2009, 08:24:09 AM »

I have been trying to get this plugin for a while - however I keep getting a "file not found" error on the links I tried (i.e. those in this thread and the one in the main plugin page)
Any ideas?


I wonder if it is still the same problem as:
we recently moved dcmembers.com stuff to a new server.. it's possible we missed okke's account -- certainly not on purpose  tongue

gothic (our wonderful server admin) will look into it and fix.
« Last Edit: March 28, 2009, 08:25:53 AM by rmagere » Logged
harvest316
Participant
*
Posts: 1


View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #119 on: April 08, 2009, 06:13:14 PM »

Neither DCUpdater nor my browser cant find Okke's site.  Can someone look into this?
Logged
mouser
First Author
Administrator
*****
Posts: 33,573



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #120 on: April 08, 2009, 06:31:29 PM »

I've corrected the link in the first post to point to the right location -- we've been adjusting the dc member server and some links are needing adjustment, sorry.
Logged
rmagere
Participant
*
Posts: 5

see users location on a map View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #121 on: April 15, 2009, 03:45:57 AM »

Thanks - the link is still not working in the main plug-in page but is working in this thread again.

Also:
Quote from: myself in another thread
Thanks for the plugin.
I have been using it for a while and it mostly works as I remember it (i.e. it locates the files).
However I have been getting the following error when I right-click on the found files: "External Exception E06D7363" instead of the option to open the file or to open the folder it is in.

Does anyone else have the same problem?

Logged
anishpat
Supporting Member
**
Posts: 3

View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #122 on: April 28, 2009, 01:54:00 PM »

I'm seeing this same issue and error code.

Thanks for the plugin.
I have been using it for a while and it mostly works as I remember it (i.e. it locates the files).
However I have been getting the following error when I right-click on the found files: "External Exception E06D7363" instead of the option to open the file or to open the folder it is in.

Does anyone else have the same problem?


[/quote]
Logged
Pages: Prev 1 2 3 4 [5]   Go Up
  Reply  |  New Topic  |  Print  
 
Jump to:  
   Forum Home   Thread Marks Chat! Downloads Search Login Register  

DonationCoder.com | About Us
DonationCoder.com Forum | Powered by SMF
[ Page time: 0.048s | Server load: 0.15 ]