topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • November 14, 2018, 01:17 AM
  • Proudly celebrating 13 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - IvkovicD [ switch to compact view ]

Pages: [1]
1
yep, config data is beeing written now in %APPDATA%\... folder.

Perfect, thank you :Thmbsup:

Dejan

2
Hello Mouser.

the workaround (like explained) is fine, I can use clipboard now, but whenever I have to change anything at the options, I have to either change the files directly, or repeat the steps above, by copying the changed .ini (which are stored in %APPDATA%\...) to the install folder "Program files (x86)\Clip...". I expected that Clipboard H&S should read the program ini settings by applying the changedir.ini folder settings, but this does not happen. It stills read them from install folder. The database is at %APPDATA%\Clip...

you might check the read order of the configuration files and the chanfgedir.ini setting...

regards

Dejan


3
...find a workaround.  ;)

In file configdir.ini routed the output to

CONFIGDIR=%APPDATA%\Clipboard Help+Spell\

did the changes and copied the two resulting config files back to origin program folder. Even CONFIGDIR in configdir.ini is pointing to a different folder, at startup the CH&S reads the files from install folder, not from configured one. Bug?

Regards

Dejan

4
Hello,

I have switched recently to Vista (32 and 64) and have following issue with Clipboard H&S (newest version). The configuration is just not being memorized/saved. While changing (manually started the tool), everything looks good, but once closed, nothing was saved. No errors.

I think, this might be a security issue by Vista, which just blocks Clipboard to store the data - anyway, where does clipboard store the config (registry or file), maybe it's just a small tweak to enable this.

Regards

Dejan

5
...just to mention......when you use alt+<click> to move windows around, the tool allSnap does not work... and vice versa....

Regards

Pages: [1]