topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • April 23, 2019, 05:12 PM
  • Proudly celebrating 13 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - shc [ switch to compact view ]

Pages: [1]
1
Finally found the bug after a long investigation.
It's caused by column reordering.

Example 1:
Use the default Standard layout;
Drag ID column to the right side of any other column;
The problem will occur.

Example 2:
Use the default Standard layout;
Drag any other column to the left side of ID column;
Delete a clip;
It will prompt an error:
Could not convert variant of type (String) into type (Boolean)


Win 7.

2
The clip can be deleted in the Quick Paste menu via "Delete this clip now" command in its right-click menu (BTW, see below +1). However, the deleted clip can not be found in Recycle Bin. (Deleted permanently?) And the grid won't be refreshed unless I switch the groups.

But if I do deleting in the grid, the clips will not be deleted, though it shows the confirmation and I choose Yes.

And Unable to move clips to another group by drag-dropping.

Please give me the URL of that old post if it helps.

Where can I download the old versions?
I'm thinking to go back to see if it's OK on 2.36 (portable), if the reason is unclear for the moment.


+1:
I hope this right-click menu can be open via keyboard, e.g., by using Application key.

+2:
DataSize should be right-aligned.

3
Unable to delete/move clips from the Grid. Don't know when it became so.
(In the menu deleting is working.)

Recent operations:
(Haven't run it for a long period.)
Updated from 2.36.
Entered the new key.
Adjusted the layouts. Changed the columns, etc.

Any help?

4
Clipboard Help+Spell / Filter box seizes focus...
« on: May 06, 2016, 03:24 PM »
I enabled the X-Mouse feature on Win 7.
Its system option is "Activate a window by hovering over it with the mouse".

I hope CHS's Filter box (when it gets the focus) will not block X-Mouse. Please!

It not only blocks X-Mouse, but also blocks the Win key, and affects other hotkeys (e.g. after pressing Win+R, the Run dialog is not focused).
It also blocks the accelerator keys in CHS window, e.g. Alt+F for File menu.

And, when the Filter box gets the focus, and I press the hotkey to hide CHS, though CHS window is hidden, the focus is still seized by the Filter box (keyboard inputs still go there), unless I click another window.

At least, please don't auto-focus the Filter box when CHS window opens.

Pages: [1]