topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • October 20, 2018, 03:16 PM
  • Proudly celebrating 13 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - leifalmgren [ switch to compact view ]

Pages: [1]
1
It works perfect for me now, I have set the DPI to 96 and the screenshots appear in perfect size when I paste them into mail messages (Outlook/Word). Thanks for the new version!

2
I have now switched to ver 2.28.05, and the problems I reported earlier with the automatic copy to clipboard now seems to be solved - excellent!
There is however a new problem, the image now has a DPI of 200, no matter what settings I make in the preferences. I have also tried to change the DPI from the SpecialFX menu after the image have been captured, but I still end up with 200 DPI and this results in a very small image when I paste it into an email. Of course I can scale it up, but again it's one extra step...
This was not an issue in the last version.

3
Thanks for the quick reply! No, I don't use the popup, because usually I want to attach some text or arrows to my dumps. Here are my settings:

4
Screenshot Captor / Ctrl-C and autocopy does not work in ver 2.25.03
« on: November 16, 2006, 03:02 AM »
Great little utility! One problem though, at least on my system (Swedish XP SP2, all hotfixes).
I have enabled "Copy image to clipboard" in the "On capture" options, but the image I just captured will not be copied to the clipboard. So I try to press Ctrl-C using the keyboard, and the image still does not copy to the clipboard. Only way for me to copy to clipboard is to use the menu.

Is this just me, or is it perhaps a bug?

/Leif

Pages: [1]