topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • July 23, 2019, 06:12 AM
  • Proudly celebrating 13 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - CyberEvil [ switch to compact view ]

Pages: [1]
1
FARR Plugins and Aliases / Re: CZB pack
« on: May 04, 2011, 11:53 PM »
Thanks phitsc; tried all possible... is the only plugin failing for me at this time :(

2
FARR Plugins and Aliases / Re: CZB pack
« on: April 26, 2011, 09:47 AM »
Guess not?

3
FARR Plugins and Aliases / Re: CZB pack
« on: April 14, 2011, 10:10 PM »
I like this plugin ! but I found two error when I using these plugin including CZB ( gt and bt ) . 
1. when I input gt en , then display the prompt of "plugin google_translate has failed on search: message: object havn't support this attribute or method name: TypeError".
2. when I input " bt robot" , it's display " Http/1.1 Service Unavailable " .
pls help me ! thanks a lot !
Hi folks, since latest update (FARR main) I get a nice taskbar popup with this, which is not preventing Google Translate to work, but gaining focus each time I type a single letter.
Is there any known problem with the latest release?

Thanks!

4
FARR Plugins and Aliases / Re: FARR plugin: FARR Windows Search 0.1.0
« on: January 07, 2011, 06:45 AM »
Hi, correct. No more crashing or oleaut32 errors, all working!
(you have to replace all entries on other plugins too)

5
FARR Plugins and Aliases / Re: FARR plugin: FARR Windows Search 0.1.0
« on: January 06, 2011, 04:24 PM »
Problems solved!
For those looking for a solution:
http://e.craft.free....r/farr/FScript/1.20/

That's the one is working.

Thanks!

6
FARR Plugins and Aliases / Re: FARR plugin: FARR Windows Search 0.1.0
« on: January 06, 2011, 01:02 PM »
Please let me know if I can provide any further test :Thmbsup:

TIA

7
FARR Plugins and Aliases / Re: FARR plugin: FARR Windows Search 0.1.0
« on: January 06, 2011, 10:45 AM »
Both, System32 ans SysWOW64 contains oleaut32.dll. Version says:
6.1.7600.16567

Thanks!

8
FARR Plugins and Aliases / Re: FARR plugin: FARR Windows Search 0.1.0
« on: January 06, 2011, 10:36 AM »
Maybe is a problem with 32 bit libraries against 64bit? This is the only plugin so far that is not working for me when scrolling the list (or selecting individual items for that matter).

Thanks for your help!

9
FARR Plugins and Aliases / Re: FARR plugin: FARR Windows Search 0.1.0
« on: January 06, 2011, 06:47 AM »
Sorry, I'm on Seven Ultimate 64bit.

Thanks a lot!

10
FARR Plugins and Aliases / Re: FARR plugin: FARR Windows Search 0.1.0
« on: January 05, 2011, 10:53 PM »
Hi phitsc, I've tried to make this work and finally worked! was getting the same crash as the one reported. To solve that part, picked up the latest FSbuscript dll from the plugin folder and replaced the rest. Before that, I wasn't able to search anything without crashing.
Now, I cannot bypass the oleaut32.dll error also described on this thread. As soon as I get results, navigating to the second item pops up the the oleaut32.dll error.

Any clue?

Thanks!

11
Find And Run Robot / Re: Classic Skin vs Modern Skin
« on: December 26, 2010, 10:38 PM »
Thanks! I would love to find these features in new versions if possible. There are plans to add this?

Thanks again, and have a great holiday!

12
Find And Run Robot / Classic Skin vs Modern Skin
« on: December 23, 2010, 11:14 AM »
Ala Winamp :)

I tried to get the skin builder, but looks to have limited functionality (or perhaps I'm checking the wrong thing).

I would like to build a rounded skin for example, or even with customized shape with alpha blending. Is this possible at all?

mouser maybe?

Thanks a lot! :)

13
No problem, thanks for the help!

Here goes the directory:

http://dl.dropbox.co...imeZone/TimeZone.zip

Thanks!

14
Hi everyone, sorry was on a short vacation :)

Thanks for updating this with the fix!

The problem is, is not working yet... I have the same problem about TZ not doing anything... maybe I updated this wrongly? what I did, is go back to the first post here, redownload the new file, delete the timezone folder and put in place the new one...

Not working yet, tried restarting FARR as well.

Thanks for the hand!

15
Hi,

Thanks for the response.

Here's the directory:
http://dl.dropbox.co...imeZone/TimeZone.zip

TIA!

16
Can you please upload somewhere a version with all files on it? that will solve the problem hopefully (have no proxy/firewall/anything, is just not doing the thing :()

Everything is in the OP: What do you think you're missing?
-Perry Mowbray (June 26, 2010, 10:22 PM)

What it should download (data files?)... and the .ini file... maybe that's part of the Timezone plugin not working. Have no clue why is the only one failing for me.

Thanks!

17
Can you please upload somewhere a version with all files on it? that will solve the problem hopefully (have no proxy/firewall/anything, is just not doing the thing :()

18
IainB: For what it counts, I have the latest versions of them all (gt, gp, tz) and the latest FARR and the only one failing for me (not crashing, just not working) is tz...

19
Using that, puts some icon on the taskbar, which dissapears after 2 seconds. No .ini gets in place. I assume that window is the one that should appear when selecting "Timezone ReDownload" (which does nothing for me). Tried also elevating the prompt to see if that makes any difference, but does the same :(

20
Sure, here it goes! Thanks for the help! :)

http://dl.dropbox.co...97/TimeZone/Data.rar

btw there is no timezone.ini, except for the localized ones inside /Locale

21
Hi, the download never happened... still the same.

And I believe is an unicode problem, it does not tries to download anything...

22
Hi, I would like to report, that I'm getting the same problem reported on previous pages, where I can't open the options... I can bring the configuration tool through the command prompt with settings -600, but nothing ele.
I've installed FARR yesterday, and today this plugin, so I'm using latest versions on both. I'm using Windows 7 x64.

Ancy clue? attaching a screenshot as reference:

http://dl.dropbox.co...meZone/tzoptions.png

I would love to get this plugin working... looks amazing!

Thanks :)

Pages: [1]