topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • April 26, 2019, 05:11 AM
  • Proudly celebrating 13 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - lol [ switch to compact view ]

Pages: [1]
1
UrlSnooper / Re: WinPcap makes my DSL not work?
« on: December 25, 2005, 08:44 PM »
Oh ok, thanks for the help. Hopefully you will be able to add the program in UrlSpooper.

2
UrlSnooper / Re: WinPcap makes my DSL not work?
« on: December 25, 2005, 08:15 PM »
Oh ok, cool. Would that solve my problem since it would use an alternative network drive?

3
UrlSnooper / Re: WinPcap makes my DSL not work?
« on: December 25, 2005, 08:06 PM »
Yeah, it monitors my internet traffic.

4
UrlSnooper / Re: WinPcap makes my DSL not work?
« on: December 25, 2005, 08:01 PM »
Ok, I have it running and I clicked on Open. Now what? Should I install URLSnooper again? With or without WinPcap? 

Thanks for the help.

5
UrlSnooper / Re: WinPcap makes my DSL not work?
« on: December 25, 2005, 07:37 PM »
The problem is from WinPcap . I downloaded and installed WinPcap from the download link you provided and restarted my computer, and my DSL does NOT work. I checked the FAQ before and didn't notice any solution.

6
UrlSnooper / WinPcap makes my DSL not work?
« on: December 25, 2005, 04:45 PM »
I've installed  WinPcap and UrlSnooper yesterday and my internet was fine and all, but when I turned my computer on today, the USB light on my Westell DSL box wasn't lit and so I couldn't connect to my internet (using Firefox). I did System Restore and that fixed the problem, but I had to install UrlSnooper with WinPcap and my internet was working fine, but after I shut down my computer and went back on later, the USB light on my Westell DSL box wasn't lit and I couldn't get on the internet again, so I had to do System Restore again. Can WinPcap cause this problem to occur? Would it have something to do with URLSnooper using my Westell DSL for the network adapter?

Would this do the trick? http://p082.ezboard.com/fstreemeboxvcrfrm7.showMessage?topicID=2.topic

Thanks for any response!

Pages: [1]