topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • July 23, 2019, 11:45 PM
  • Proudly celebrating 13 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Holisticmdwf [ switch to compact view ]

Pages: [1]
1
Hi Mouser,

I am the person who brought the screen res. problems to your attention for Screenshot Captor, working with a 4K monitor and a lower res. monitor set to different enlargement percentages several weeks ago now.  I am wondering how you are coming along with fixing these problems and also wondering if you have any alpha or beta versions for me to test, or if there is any other way that I can help with the process.  I have tried to get to you via the chat room a couple of times over the last several days to no avail.  It was recommended that I try to contact you here.  I eagerly await the next update that will hopefully resolve these issues.   In the meantime I have been using the Microsoft snipping tool which is not nearly as good as yours!!

Please let me know how it is going.

Thanks,

Holisticmdwf


2
Hi all, I just found out how to make the main window stay on when you are working with the program;

Go to Edit>preferences>Basic capturing>capture options> before capture and UNCHECK hide screenshot capture window

to make sure you get your options for saving window after making your image go up to The Basics>Interface options>after capture show and choose pop up choice
dialog

After making one or both of these changes hit APPLY then hit ACCEPT.


3
I finally figured out that the delay comes BEFORE you get to select and capture the area of the screen you want to.  So I think I have it, but it wasn't intuitive, at least not to me and wasn't explained at all in the HELP section of the software.


4
I am trying to get a screenshot of a web page showing the cursor and an expanded dropdown menu.  I have set the delay in preferences to 6000 in both locations in that window.  It seems to have been applied.  But when I choose "grab selected region" and form the box around the region however, there is absolutely NO delay and I cannot get it to let me go to drop down the menu I want to show.  I have no idea what I am doing wrong.  I am working with the latest version of your Screenshot software in Windows 10 Pro.  Any ideas??

It is not clear to me how to send this to the entire forum.  I have checked the help menu in the software and although it says what I want to do is possible, it does not give me any additional info on how, other than what I describe here. It is ok with me if you forward this to the entire forum.  Thanks

Pages: [1]