topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • October 19, 2019, 02:19 AM
  • Proudly celebrating 13 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - papoj1 [ switch to compact view ]

Pages: [1] 2 3next
1
i'm not exactly what is the problem but ever since i've repaired the laptop's monitor and got it back, the webcam doesn't work and all i get is a grey screen on the display. any ideas?

2
You probably checked the "Always do this for this file type" box.

ok, so it looks like the only thing that needs to be disabled for is the .zip/.rar files

3
What's your OS?

For XP (and probably older Operating Systems) read "Disable Automatic Opening or Saving of Downloads (Re-enable Always Ask Before Check Box)"

For Vista read "Reset Always Ask Before Opening This Type Of File Check Box in Vista IE
"


so if i'm right, after i've unticked what it said, i have to double-click regedit in ??????? and then it will turn back into normal?

is it actually required @ all?

4
Did you try my method? It's a bit overkill but nontheless...
i did and it didn't fix it one bit :S

5
You probably checked the "Always do this for this file type" box.

i believe i did, but now i want to disable it >_>

6
What browser are you using? If it is IE and you don't mind, you can revert the whole browser to its complete default settings via Tools > Options > Advanced (tab) > Reset... > Reset

It says to only use it if the browser is unstable, but I use it all the time when something goes nuts that is IE related.

Hope it helps :)

IE7 to be specific

7
well, yesterday idk what happened but later on when i downloaded some stuff, instead of asking me, i opens the files immediately. i believe there is somethin checkmarked somewhere...so if anyone can help, plz reply

8
Living Room / Toblo game crashes no matter what...
« on: November 26, 2008, 12:02 AM »
fo more info on what Toblo is check their website: toblo.csnation.net but in short i'll describe it as "a 3d CTF game which all u use r blocks to throw @ each other in order to defend your team's flags"
now teh prob is: everytime i try to play it on my laptop, it crashes
this is my laptop's property: http://nobleclock.in...re_one_comp_prop.bmp
this computer has no problem running CS 1.6 and GTA: SA whatsoever (besides lagging)
can anyone help?

9
General Software Discussion / Re: Windows Media Player skin problem
« on: November 01, 2008, 07:50 AM »
well, one day i decided to put in some new skins fo my WMP but then...when i switched to one particular skin which i dont remember what it was, it crashed my WMP and i cannot get in cuz everytime i do, it freezes and crashes without even giving me time to change teh skin. can anyone help?
Thats same thing that happened to me yesterday, in my case, i was just trying to see the "revert" skin thatt comes preinstalled, so I dont think its a malformed skin. Next time I opened WMP, it was in the default skin, so it isnt much of an annoyance. Maybe I should also rollback to WMP10.

Funny how WMP always finds a way for me to "not like" it, one way or the other.

as soon as u rollback and if a Visualizations installer or watever that u installed into teh WMP pops up, u gotta keep clicking cancel on it like i did and removed all teh skins u installed into it

10
General Software Discussion / Re: Windows Media Player skin problem
« on: November 01, 2008, 01:44 AM »
Probably a malformed skin. Open a "Run..." box (you can do that from the Start menu), and type "regedit". Then navigate to "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MediaPlayer\Player\Skins" and you'll see a value that reads "CurrentSkin". Right click on it, and select "Modify". You'll see a path there that should point to your current skin, so change the path to point to another skin, like the default "Windows Classic.wmz" (if you use WMP11, that is).

ok, so now i got it back after rollbacking it to WMP 10 and now it doesn't crash and i manage to delete all teh skins, so i will update it back to WMP 11 now  :-* :P ;) :) :Thmbsup: :up:

11
General Software Discussion / Re: Windows Media Player skin problem
« on: October 29, 2008, 06:16 AM »
Probably a malformed skin. Open a "Run..." box (you can do that from the Start menu), and type "regedit". Then navigate to "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MediaPlayer\Player\Skins" and you'll see a value that reads "CurrentSkin". Right click on it, and select "Modify". You'll see a path there that should point to your current skin, so change the path to point to another skin, like the default "Windows Classic.wmz" (if you use WMP11, that is).

also, i think teh Windows XP Winter Fun Pack screwed it up too   :'( :(

12
General Software Discussion / Re: Windows Media Player skin problem
« on: October 29, 2008, 06:13 AM »
got in, found teh file but no "Windows Media Player folder is in there...i'm probably screwed now >_>
i also have another question on how to activate last fm plugin on WinAmp

13
General Software Discussion / Windows Media Player crashes
« on: October 29, 2008, 06:09 AM »
well, it was awhile ago when i started downloading some skins and installin them onto my WMP which then causes it to froze up and crash and everytime i try to get in, it crashes and i cant do a thme of replies.ing about it...can anyone help me

14
General Software Discussion / Windows Media Player skin problem
« on: October 20, 2008, 03:23 AM »
well, one day i decided to put in some new skins fo my WMP but then...when i switched to one particular skin which i dont remember what it was, it crashed my WMP and i cannot get in cuz everytime i do, it freezes and crashes without even giving me time to change teh skin. can anyone help?

15
Living Room / Re: Guitar Hero 3 joystick question
« on: August 21, 2008, 07:50 AM »
one of my friends has GH 1 and 2 for the ps2 and said you could play with the regular ps2 remote, so you could probably play it with the console's regular remote with any of the games, I don't know, I don't have any GH games.

well, teh thing is...i want to use a normal joystick wit teh pc version of guitar hero so i don't have to go lookin around teh city and/or ordering from overseas...plus if u know anyway i can make teh ps2 guitar hero controller work wit pc, plz tell  :tellme: :D

16
Living Room / Re: Guitar Hero 3 joystick question
« on: August 21, 2008, 07:44 AM »
Yeah... Ummm... Just get a real guitar! ;)  :P


k...rly, to tell u a fact, i have a bunch of guitars lyin around teh house and i want to do somethin else besides playin a real guitar <_<   so this was mah option  :Thmbsup: <------ : p

17
Living Room / Guitar Hero 3 joystick question
« on: August 20, 2008, 05:40 AM »
ya...umm i dont, myself, own a guitar hero usb controller but is there anyway i can play it like a guitar hero on ps2 usin a non guitar-shaped usb controller fo playin instead and is there a way i dont need to strum up/strum down?

18
Living Room / Re: Enter The Matrix game has a prob on mah comp...
« on: August 15, 2008, 11:53 PM »
enter teh matrix is pretty old..considerin it was from 2001 and mah comp always screws up playin anythin that is older than gta san andreas but is always ok wit newer games ;pp ...ihate mah laptop so much

19
Living Room / Re: Enter The Matrix game has a prob on mah comp...
« on: August 15, 2008, 11:02 PM »
and if anyone asks me about teh system props of mah comp, http://nobleclock.in...papoj1_comp_prop.bmp

20
Living Room / Enter The Matrix game has a prob on mah comp...
« on: August 15, 2008, 10:58 PM »
idk y but when i open it, every movie file is in 3 screen that overlap each other and [email protected] teh bottom corner of teh screen which is kinda annoyin since i cant watch them @ all...could anyone help me wit this?   :'( :tellme:

21
Living Room / Re: YouTube prob...
« on: July 28, 2008, 09:40 PM »
Tom: It works here.. Opera 9.52.
Now that I'm thinking... Could youtube be using different servers, depending on where you're located? That might be an explanation.
papoj1: where are you connecting from?

well...i am connecting from southeast asia in Thailand...we had a youtube ban awhile ago then it was resolved...was about like 2 years or so ago

22
Living Room / Re: YouTube prob...
« on: July 28, 2008, 09:37 PM »
now wat it does is it just loads forever then it seys that teh vid is no longer available -_-'     teh first time it ever work on mah internet explorer which i changed to IE7 optimized fo yahoo

o wait it seems its workin again now :p  and it also seems that vid is not available either way <_>

23
Living Room / Re: YouTube prob...
« on: July 28, 2008, 09:34 PM »
somethin weird happened to me wit youtube this week...it started workin like a normal youtube surfin fo about at least a week then today it started failing again...its rly stressin me out

24
Living Room / Re: YouTube prob...
« on: July 23, 2008, 08:35 AM »
could it be teh website traffic?

25
Living Room / Re: YouTube prob...
« on: July 23, 2008, 08:17 AM »
well, it happens to all of em and i think teh main page also has a prob...i tried on all browsers and it seems it rarely works in some occasions but fo a moment then it screws up again

Pages: [1] 2 3next